Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпросче...
Автор: denis.vasilev   
Дата:   01-08-10 10:44

Искам да ми кажете какво е вашето мнение относно тази снимка , която е моя ,,,
ама всичко което мислите,,, и препоръки и тем подобни ... защото не ми е ясно .. като гласувате примерно с бронз или там сребро , не си давате мнението ... искам да знамм .. искам мнения и градивна критика ,,, все пак тва е полезно за мен , все пак съм начинаещ....

Отговори на това съобщение
 Re: Въпросче...
Дата:   01-08-10 10:44

https://photo-forum.net/i/1345478

извинявам се за линка .. но нещо не иска да се показва както трябва

Публикацията е редактирана (01-08-10 10:46)

Автор: Alex-dan   
Дата:   01-08-10 10:49

https://photo-forum.net/i/1345478

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   01-08-10 10:51

http://87.121.7.213/site_pics/163/9_1280613989.jpg

Давай десен бутон - View Image - копиране на линка и поставянето му в тага за снимки.

Публикацията е редактирана (01-08-10 10:52)

Автор: sir_sky   
Дата:   01-08-10 11:06

На пръв поглед:
-Модела е в средата на снимката;
-Снимано е на F8, мисля че може да се отвори повече;
Пръстчетата и са отрязани, а другара ръка изобщо я няма в кадъра ;))

Успех! ;)[smilie24]

Автор: adash   
Дата:   01-08-10 11:10

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: taskoni   
Дата:   01-08-10 11:52

мдаа, и фонът е безинтересен... може би от по-близичко и вертикално...

Дата:   01-08-10 12:01

Центрирането постепенно ще го преодолееш. Внимавай с блендата. Казвам ти го като аматьор на аматьор, понеже и аз още свиквам. 8 е много в случая, съобразявай се с модела си, кожата е различна при деца, жени, мъже, старци, преценявай също къде снимаш, закрито, интериор, открито и прави проби.

Дата:   01-08-10 12:25

благодаря много ... :) всичко това ще го имам на предвид[smilie24] [smilie24]

Автор: lumix   
Дата:   01-08-10 12:56

....модела е много хубав! Лицето ми седи пластмасово....шума ли си премахвал? Другото са ти го казали преди мен!

Автор: pif   
Дата:   01-08-10 14:06

Всеки втори хванал сапунерка и решил да става фотограф. Това е просто една снимка за спомен и нищо повече. Не казва нищо, не показва нищо. Просто снимка за спомен. На светлинни години от някакво изкуство.
Ако ще ставаш фотограф се започва от четене на книжки, после теория, после малко практика пък тогава вече се искат мнения. То така лесно - взимаш си сапунерка, снимаш няква мацка (поне да беше по цици) и айде сега кажете кое не ми е наред в снимката...

Автор: boni   
Дата:   01-08-10 14:11

Това, което на мен не ми харесва - на пръв поглед снимката ми стои скучно и изражението на модела не допринася особено. С една дума, няма емоция в снимката, която да ме грабне. Сивее ми като цяло, лицето на модела стои пластмасово, аз лично не харесвам особено такъв тип обработка.
След това чак е отрязаната през китката ръка, центрирането и т.н.

Автор: MARLOV   
Дата:   01-08-10 14:20

ПИФЕ а къде са твоите творби, че не ги виждам!!!

Дата:   01-08-10 14:25

MARLOV

Що трябва да се виждат? Те истинските неща са невидими за очи.

Автор: Mojito   
Дата:   01-08-10 15:17

Прекалено силна обработка на очите и кожата. Кофти композиция - резнати пръсти, отляво твърде много място и най-вече погледът и е отегчен и малко от типа: "ох, айде снимай и да си ходим:)"
На тези по-нагоре, които ти говорят какво е изкуство и какво не е- не обръщай внимание. Никой не се е родил научен.

Бъдете малко по-толерантни към хората, които тепърва се учат, защото имат ли желание, могат да ви подминат много скоро като малка гара. С

Снимай, сни,ай, гледай много чужди снимки, опитвай се да анализираш и продължавай напред!

Дата:   01-08-10 19:50

pif - благодаря за критиката ти .... но от хора които нямат нито една снимка на профила..[smilie23] .. едва ли бих зачел нещо от написаното от теб.... и престани с тия сапунерки - къде ги виждаш.... [smilie11] [smilie11] [smilie11] и не мисля че винаги снимката трябва да е тип - цици [shtrak]

Автор: hemilio   
Дата:   01-08-10 21:05

търси интересното,различното,композицията е важна, не прави снимки които си виждал вече,снимай ,снимай и пак снимай-лента няма [smilie18] [smilie24]

Автор: Любител2   
Дата:   01-08-10 22:03

Гледаи снимки и се учи от тях.Но не гледаи снимките на PIF.От тях няма къво да научиш.

Дата:   01-08-10 22:20

Pif,виж снимките на Канъков,той снима със сапунерка и го критикувай.Не апарата први снимката а ФОТОГРАФА.Ако него знаеш запомни го!!!

Автор: swan_   
Дата:   01-08-10 22:21

Приятелю, бих ти дал съвети от все сърце, стига да бе написал грамотно поста си, а с неграмотни хора никак не обичам да общувам. [ezik] [smilie23]
Засега мога да ти кажа единствено да ядеш сол... [smilie7]

Дата:   01-08-10 22:27

Ама морска сол[smilie21]

Дата:   01-08-10 22:28

хайде хайде ... грамотния... тогава не си мори пръстите да пишеш глупости и да се правиш на много интелигентен ...[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Георги   
Дата:   01-08-10 22:32

denis просто е скучна снимката, ако търсиш художественост.

иначе снимка като всяка друга снимка за спомен [smilie24]

Дата:   01-08-10 23:03

denis просто е скучна снимката, ако търсиш художественост.

иначе снимка като всяка друга снимка за спомен [smilie24]

- ти поне имаш 1 снимка [smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: pif   
Дата:   02-08-10 00:18

Пък и със самочувствие бе. Пък и отворен го раздава. По този начин никога няма да се научиш да снимаш. Трябва уважение. Първо към себе си, после към фотографията и накрая към хората. С това "аз съм велик, айде докажи ми, че ти си по велик и като не ми доказваш - значи аз съм най великия" няма да напреднеш много ако ще най великите фотографи на света да дойдат да те учат.
Първо прочети малко книжки, теория за светлината, композиция, стилове, жанрове, оптика, фотографска техника и фотографски процеси. Кое защо и как ... и тогава тръгвай да се фукаш с мацката си и колко добре си я снимал. Ти не търсиш някой да ти каже къде грешиш а търсиш някой да ти каже колко ти е готина снимката и колко си велик.
Ами не си, сори.
Започваме да берем плода на чалга културата...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »