Автор: Uve_Smotanson
Дата: 02-08-10 19:26
Аз по принцип предпочитам настолна система пред какъвто и да е мобилен компютър. Много дълга и широка тема. Нетбук е строго специфична машина и не може да замени нито лаптопа, нито десктопа. Да, предпочитам да мъкна фотапарат, GPS, iPod Shuffle и прост телефон, пред това да разчитам на едно устройство за 100 неща и да му падне батерията на 3-тия час. В момента съм с една китайщина, която е спряна от производство, с WinMobile 6, но дори в началото при пускане на блутут, Wi-Fi, батерията кляка за по-малко от ден - това без да говоря или ръчкам в Skype mobile. Такъв номер можеш да си спретнеш, дори без да искаш и то точно когато не трябва, че по скоро не, наистина не ми е нужна подобна глупост. Която дори те принуждава да вземеш нещо мобилно, колкото да може да се зареди през USB. Само заради това последното съм фен на простите телефони, изчистени от ненужни приложения. Така или иначе аз съм прав за себе си. Ти от своя страна също си прав, защото ти върши някаква работа всичкото това и си доволен. Това е просто мое мнение, с което задължавам хората да не се съобразяват, ама хич по възможност.
|
|