Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Сбъдна се мечтата на снимащите с телефон - вече могат да сменят обективите
Автор: swan_   
Дата:   01-08-10 09:33

http://iphonedslr.com/blog/

Отговори на това съобщение
 Re: Сбъдна се мечтата на снимащите с телефон - вече могат да сменят обективите
Автор: sir_sky   
Дата:   01-08-10 09:45

Най-накрая![thankyou]

Автор: gbrain   
Дата:   01-08-10 09:49

Сега на фотографа му остава само да е креативен

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   01-08-10 09:52

Важното е да си се забавляват. [smilie24] Цифраците сме цъкалници, истинските фотографи за мен си остават майсторите на лентата.

Дата:   01-08-10 12:51

https://photo-forum.net/static/forum/2010-08/smal4875.JPG

http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2010/07/iphone_dslr_prototype_1-e1279270735651-540x426.j

Автор: riddick   
Дата:   02-08-10 14:33

Трудно ми е да си представя каква мъка ще е като гледам, че ще фокуса ще е ръчен. А видеото на сайта е отврат[smilie23]

Автор: jokevcv   
Дата:   02-08-10 14:38

Мен ми е интересно къде е предимството на това приспособление, след като телефона става голям колкото един DSLR ? [smilie11]

Автор: tantris   
Дата:   02-08-10 14:44

Яко зуум[smilie6]

Автор: urgan   
Дата:   02-08-10 14:51

Това за мен е пълна безсмислица [smilie23]

Автор: TheOne   
Дата:   02-08-10 14:56

че приспособления че глупости...[smilie23]
я нека си нося аз ДСЛР-а че ако чакам на това горе [ezik]

Автор: adash   
Дата:   02-08-10 15:10

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: biser_todorov   
Дата:   02-08-10 15:13

На телефон са сложили обектив... доколкото се вижда от снимката 35-80. Може би има и друг набор от обективи за този телефон.
Представих си следната ситуация: снима си човек, от статив. В този момент му звъни телефона. Следва сваляне от статива, и ако е спряло звъненето, набиране на търсещия го човек. И репликата "След малко ще ти звънна, че сега фокусирам". Малко смешно ще да е.... просто хипотетична ситуация.
Да не говорим за цената на която ще се продава. Сигурно ще е колкото D300 например, само предполагам...

Дата:   02-08-10 15:17

Истината е
1.Телефон - нещо просто, правещо "Ало-Ало", зареждащо се задължително в контакт. Без блутут, (добре блутут може, но само ако искаш да ползваш хендсфрий в колата) без Wi-Fi, без един куп простотии, които се ползват точно, за да си разцъкаш телефона и забравяш за тях. На който му трябва нет, поща, чат, клип - лаптоп или нетбук. Ако не друго поне клавиатурата е поносима. Евтини камери бол, да се прави на Скорсезе колкото си иска.
2. МРЗ - МРЗ
3. GPS - GPS
4. Фотоапарат - какво-да-е, според предпочитанията

3-в-1, 5-в-1, 500-в-1 са маркетингови простотии.

Автор: br3ad1ng   
Дата:   02-08-10 15:18

Вече няма телефони с камери, вече има камери с телефони ;) и разбирасе нито едно от двете качества на тая джаджа не е на ниво xD

Дата:   02-08-10 15:24

Прав си, едно време смартфон-смартфон, камерафон-камерафон, мултимедиен-мултимедиен. Сега е такава боза невероятна, а най се дразня, като трябва да зареждам задължително според производителя, през датакабел, докстанция или някаква подобна простотия. Значи аз трябва да метна настолната ми система, която върши чудесна работа, да взема някакъв мобилен боклук и да го мъкна на майната си, само и само за да мога да си заредя проклетия телефон, примерно или МРЗ плейър, или каквото-и-да-е. iSiktir.

Публикацията е редактирана (02-08-10 15:25)

Автор: 5r54   
Дата:   02-08-10 17:13

По време на соца имаше една простотия, наречена "баня-фурна-пералня". Типов проект за селата. Идеята - всичко с един комин.
И тая работа е същата

Автор: alex070707   
Дата:   02-08-10 18:54

Uve_Smotanson Много грешиш според мен!За това "Телефон ДСЛР" съм съгласен,че е безсмислено,но найстина ли предпочиташ нетбук пред смартфон??? Аз лично мисля,че един смартфон притежава всички функций на нетбука+още които съвсем не са безполезни!Смисъл от отделна GPS навигация също няма,телефонът върши същата работа при това по-добре!И разбирасе,че телефона не може да замени настолната система,но точно това е смисъла от смартфона,да имаш достъп до функцийте на настолната система и да не носиш GPS,МР3 плейър,ПДА и сапунерка.Един смартфон върши всички тези неща и то добре,не мога да разбера какво те кара да мислиш,че е по-удобно да носиш 6 устройства вместо 1.......

А за това за лентата съм напълно съгласен!

Публикацията е редактирана (02-08-10 19:01)

Автор: adash   
Дата:   02-08-10 19:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   02-08-10 19:26

Аз по принцип предпочитам настолна система пред какъвто и да е мобилен компютър. Много дълга и широка тема. Нетбук е строго специфична машина и не може да замени нито лаптопа, нито десктопа. Да, предпочитам да мъкна фотапарат, GPS, iPod Shuffle и прост телефон, пред това да разчитам на едно устройство за 100 неща и да му падне батерията на 3-тия час. В момента съм с една китайщина, която е спряна от производство, с WinMobile 6, но дори в началото при пускане на блутут, Wi-Fi, батерията кляка за по-малко от ден - това без да говоря или ръчкам в Skype mobile. Такъв номер можеш да си спретнеш, дори без да искаш и то точно когато не трябва, че по скоро не, наистина не ми е нужна подобна глупост. Която дори те принуждава да вземеш нещо мобилно, колкото да може да се зареди през USB. Само заради това последното съм фен на простите телефони, изчистени от ненужни приложения. Така или иначе аз съм прав за себе си. Ти от своя страна също си прав, защото ти върши някаква работа всичкото това и си доволен. Това е просто мое мнение, с което задължавам хората да не се съобразяват, ама хич по възможност.

Автор: black_station   
Дата:   02-08-10 21:28

Заглавието звучи като "Сбъдна се мечтата на идиота - току що ядох уран!" [smilie18]

Дата:   02-08-10 21:42

Абе и аз по принцип съм много против нещата 2(3,4) в 1, но GPS-а на телеона ми ми е успер удобен и не искам да имам повече телефон без GPS. Та не мисля, че 100% трябва да се отричат нововъведенията.
Uve, по твойта логика, защо не си носиш тефтер с телефонните номера - хем няма да хабиш батерия да търсиш някой номер, хем ако падне батерията ще си ги имаш под ръка [smilie3]

Автор: alex070707   
Дата:   02-08-10 21:43

[beer]

Дата:   02-08-10 21:56

swan_

Всъщност имам два тефтера... и съм си татуирал по важните на китките. Какъв беше номера на 911? [smilie5]
[beer]

Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   03-08-10 02:24

Каквито и камери с оптика да слагат на телефона, телефона си остава телефон. [smilie23]

Автор: da.fo   
Дата:   03-08-10 02:32

А бе не е ли по добре на моя DSLR да му сложат телефон [smilie21]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »