Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sunbounce
Автор: munich   
Дата:   20-07-10 23:33

Здравейте,

в България някъде продават ли се продукти на тази фирма - конкретно рефлектори /зебра/ ме интересуват за аутдор портрети и четох, че са много добри.

Поздрави,

Отговори на това съобщение
 Re: Sunbounce
Автор: tbby   
Дата:   20-07-10 23:43

Аз лично не съм срещал. Май са си само в US.
Същата работа като Photek Softlighter - търсих в EU и няма.
Сега се принудих да си модифицирам един чадър сам :)

Автор: shama   
Дата:   21-07-10 10:18

Sunbounce са щатски и май само там си се продават

Дата:   21-07-10 10:39

Аз питах, защото гледах разни доставки и за Европа. Всъщност поне със сигурност имат европейски магазин, он той не предлага доставка до България. Иначе има голям избор от други европейски страни.

А какво бихте препоръчали като алтернатива, която може да се купува от тук?

Благодаря!

Автор: dau   
Дата:   21-07-10 10:53

Ами ако искаш от тях хващаш първия онлайн шоп и им се караш защо не пращат до БГ, ако пращат до други страни от ЕС. Аз съм го правил този номер, понякога става [smilie3]

Ако не отваряш
buynowfromusa.com и си поръчваш да ти доставят

Автор: n1x0n   
Дата:   21-07-10 11:10

Всъщност, независимо от името си - California Sunbounce са немска фирма.

Най-разумният вариант за пазаруване от тях е с доставка до английският офис на Еконт и после с Еконт до БГ.

Дата:   21-07-10 11:44

Мерси за идеите и предложенията.

Аз на това съм се спрял попринцип: Sun-Mover . Имате ли идея дали то може да се държи с лявата ръка, докато с дясната се снима. В смисъл трябва ми нещо, за което да не са ми нужни допълнителни хора. Става дума по-скоро за любителско използване.

Що се отнася доставката. Ето магазинът . Като се имат предвид разходите например до Словакия, май наистина ще е най-добре да използвам услугите на ЕКонт.

Дата:   21-07-10 11:55

Извинявай, но не бих дал толкова пари за тоя пръдлив рефлектор и то за любителско ползване.
Плюс това за да го използваш по предназначение ти трябват две ръце като гледам.
Прегледай DIY в гугъл, сигурен сум, че ще излезе нещо подобно и в пъти по-евтино.

Публикацията е редактирана (21-07-10 11:56)

Дата:   21-07-10 12:01

Мен ме е страх единствено, че при DIY ще вземе да ми се гъне по вятъра и това неминуемо те кара да не го ползваш. В никакъв случай не държа да давам прекалено много пари, дори защото ми е ясно, че с такъв рефлектор /малък/, може би не трябва и да се очаква прекалено много!

Най-яките портрети на открито си се получават с цяла кола оборудване майче.

Дата:   21-07-10 12:04

Ами не мога да се съглася с теб.
Един чадър/софтбокс/диш например с една ръчна светкавица са напълно достатъчни. По залез/изгрев, за да ползваш слънцето като втори светлинен източник и нещата стават.
Даже и един пръдлив рефлектор от базара ти върши работа.

Разгледай тази група във flickr. използва се само един светлинен източник и даже е обяснено как точно.

Публикацията е редактирана (21-07-10 12:08)

Дата:   21-07-10 12:09

Последното, което споменах, е само предположение, не твърдение, така че се съгласявам с теб! Въпреки това за чадър/софтбокс/диш не трябва ли и отделен статив, които да ги държи? Не че той прави нещата толкова по-сложни, но както казах си представях да си взема нещо, което реално да го държа сам.

Ако не става обаче ще сменя подхода и наистина ще се преориентирам, още повече, че гледам че в Динафос софтбокс 60х60 е 64 лева...

Дата:   21-07-10 12:13

Ами за парите, които си готов да дадеш за тоя Sunbounce можеш да си купиш статив, чадър и държач за чадър. Или някакво рамо, с което да си държиш евтиния рефлектор от базара/ebay.

Автор: n1x0n   
Дата:   21-07-10 12:34

Да снимаш сам, с рефлектор в ръка е трудна работа. Бих казал "невъзможна" - в повечето случаи.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »