Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Вечерни курсове по фотография през седмицата?
Автор: junkpaper   
Дата:   07-07-10 00:06

Здравейте, търся си вечерен (или ранно сутрешен?) курс по фотография за... начинаещи или по-напреднали. Някой дали може да предложи информация? Не съм много наясно къде да търся тепърва сформиращи се такива...

Отговори на това съобщение
 Re: Вечерни курсове по фотография през седмицата?
Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   07-07-10 00:14

Пробвай с търсачката, имаше темички за индивидуални занимания, но не знам като качество и отзиви за тези хора какво е положението. Иначе под "вечерни" към колко часа имаш предвид?

Автор: bendy   
Дата:   07-07-10 00:15

Ми спомени и от къде си, та да ти предложат.

Ако си от София ... иди на курсовете при Бони и Жоро, и доц. Абаджиев. Ще оползотвориш време, може и да научиш нещо, но най- важното е че ще създадеш контакти и може би приятели.
Аз сега за туй си мисля, близо ми е, ма толкоз време ... кат се знам къв съм развей прах.

Публикацията е редактирана (07-07-10 00:29)

Автор: drkskwlkr   
Дата:   07-07-10 13:23

junkpaper написа:

> Здравейте, търся си вечерен (или ранно сутрешен?) курс по
> фотография за... начинаещи или по-напреднали. Някой дали може
> да предложи информация?

Курса при Жоро Неделчев го препоръчвам горещо. Започват утре (8 юли), самият курс е с продължителност 4 месеца и се провежда всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 21:00 часа.

Програмата можеш да намериш на www.Nedelcheff.com, а най-добре се свържи с Жоро на тел. 0896 864 908

@bendy - какво, като е толкова време :) Тъкмо ще имаш възможност да осмислиш и приложиш казаното на практика. Компанията е приятна и ще видиш, че 4 месеца никак не минават бавно. Пък и щом ти е наблизо - не се чуди!
[beer]

Автор: devil_87   
Дата:   07-07-10 16:53

Аз пък се наканих за курсовете на Георги Неделчев. И нямам търпение да дойде утре.. [shtrak] Много ми го препоръчват, пък и винаги съм предпочитала курсове с по-голяма продължителност пред тези, които само претупват отгоре-отгоре нещата. Дори не съм от София, но това не пречи. Има ли желание, ще се намери и начин. Като време на провеждане мисля, че и теб ще те устройва - от 19 до 21ч. е повече от идеално.. Друг вариант - курсовете на Фото Форум. Но не знам кога ще има и как са като часове..

Автор: bendy   
Дата:   07-07-10 16:57

От приятел знам, че курса при Жоро Неделчев е много добър. Зимата ако има сигурно ще сколасам :)

Автор: junkpaper   
Дата:   12-07-10 11:39

Много благодаря на всички за инфото :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »