Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
в който моя снимка награждавана на коонкурс през 2008г., беше поставена в сайта без знанието ми.
Направих следните стъпки:
1. Издирих си оригиналния файл на снимката и написах декларация , че аз съм носител на авторските права на тази снимка
2.Направих принт скриин на тази част от страницата в която се вижда снимката и извадих пропъртито, както и сорца на страницата в частта ,в която е описана снимката.
3.Напрвих принт скрийн на мястот от където евентуално е открадната снимката http://4coolpics.com/article/75.html
4.Отидох при адвокат, който срещу 10лв. ми изготви Нотариална покана за заплащане на обезщетение за незаконно използване на мое авторско право в размер на 250лв.
5. Отидох при нотариус пред който изложих събрания материал, заверих си декларацията за авторство, както и нотариалната покана, приложих принт скрийновете и сорса, и чрез нотариата изпратих поканта до Областната Дирекция на ЗЕМЕДЕЛИЕТО гр.Велико Търново.
Всичко това ми струваше още 57лв с ДДС(без куриерската услуга)
Сега очаквам развитието.
Ще стигне ли наглостта до там, че областни институции ще избягат от отговорност?
Означават ли законите нещо за областната управа?....Предстои да разберем!
А разитие вече има. Снимката ми е свалена и на мястото където трябва да има снимка на В.Търново вече има самолет! http://www.odzg-vt.com/
Зтуй земеделието ни на таквоз дередже, защото го гледаме от самолет! А извън майапа - правилно си постъпил, такива работи не трябва да се премълчават, дано се научат някой ден.
Така се прави!
Вероятно виновен е някой келеш, дето е нает да администрира сайта, ама това в съда няма никакво значение.
Малко им искаш. Трябва 1000 кинта да кихнат, та да се научат другия път да си купуват!
Обикновено хората си мислят, че ще се отърват безнаказани. Правилно, веднъж завинаги трябва да се сложи край на своеволията и да се зачита авторското право. Подобни нагли кражби са недопустими.
Sign in with your Google Account to submit a removal request.
Use the URL removal tool to request that information be removed from Google Web Search and Image Search results. You can use this tool to request the following types of removals:
* Remove outdated or missing webpages.
* Remove information or images.