Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Колеги снимам от няколко месеца вече с Канон 50Д и съм член на фото-форум от тогава и мился,че и за мен е време да приема малко(надявам се да е) градивна критика от вас.Тъй като не мога все още да се нарека "фотограф" бих искал да ми дадете съвети къде бъркам,какво да направя за да се подобрят нещата.Тъй като не мога да постна снимките в темата ще опитам да сложа препратки дано да стане.
Ще си позволя да изразя първото нещо, което ми изникна в ума, виждайки снимките ти.
Смятам, че заснемането на една сватба е отговорно занимание. Резултатът от него е дълготраен и човек следва да прояви уважение към желанието на хората този спомен да остане хубав.
Ако резултатът не е добър, от това ще страдат хората, дарили снимащия със своето доверие, ще пострада името на снимащия, а наред с това и репутацията на хората, занимаващи се с тази дейност отговорно.
Смятам, че си допуснал една болезнено често срещана грешка - в момента, в който си снимал на тази сватба си забравил, че от няколко месеца си собственик на 50D и си в началото на пътя, който ти предстои да извървиш като фотограф.
Според мен рутината не е непременно лошо нещо! Особенно при теб. Натрупай рутина и после "бегай" накъдето решиш!
Днес е по-лесно от всякога човек да се учи! Ти започваш "отвисочко" откъм техника, което е чудесна предпоставка да напредваш бързо в зависимост от желанието. Успех!