Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Shmidt, аз имах вчера един изгорял пиксел на визьора, ама те най-лесно се махат и обикновено са черни на цвят - като духнеш с дулаката и изчезват. някои хора им викат и прах:)))
Дребна работа, според мене. Имах един изгорял пиксел на стария си сапунер, НР 945,който се случи точно по средата на матрицата, с математическа точност направо.
За да го види човек на снимка, трябва да знае къде да го търси, и да увеличи много. Никога не е бил пречка. Аз го махах, защото си го знаех къде е. Апарата го продадох заради друг недостатък (и сега малко ме е яд, ама ... минали работи). Тъй че - нека е така, против уроки
P.S. На тази снимка го има- http://img10.imageshack.us/img10/3506/hpim9755.jpg
Проблем е ако ползваш фотоапарата за големи разпечатки - постери и плакати - тогава ще трябва да загубиш по 2-3 секунди за заличаването на бялата точка...Ако е за семейния албум трудно се забелязва дори при печат на А4 формат като изключим нощните сцени или снимки правени на бавна скорост без светкавица.
Тъкмо там е, колега рlatinum. Ама, както вече казах, трябва да се търси с куче, за да се намери. Предполагам, ако не бях казал, че е баш в средата на матрицата, щяхте значително да се затрудните с намирането.