Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Вече може да качвате вашите снимки, направени от "Нощта на галериите и музеите - Пловдив 2009".
Правила:
Конкурсът ще се проведе от 2 до 15 октомври 2009, като за целта трябва да бъдат предоставени снимки, направени в самата Нощ на музеите и галериите на 2 октомври 2009, качени във Фото Форум.
Участниците ще имат възможност за качване на снимки в тематична галерия, а посетителите на сайта ще могат да оценяват фотографиите с гласуване.
Победителите ще бъдат определени с гласуването по Рейтинг А на потребителите на сайта на Фото Форум.
Условия зя участие:
Всеки участник има право да качи до 4 фотографии в тематичната галерия в сайта.
Награди:
Организаторите ще предоставят принтер PIXMA MP800, осигурен от Кантек.
Защо конкурсА се провежда от 02 до 15.10.2009 след като се обявява на 02.10.2009 и снЕмките трева да са направени на 02.10.2009???
Не разбирам сите извивки на человеческата мисла...
Защо конкурсА се провежда от 02 до 15.10.2009 след като се обявява на 02.10.2009 и снЕмките трева да са направени на 02.10.2009???
Не разбирам сите извивки на человеческата мисла
Примерно, за да имат време всички да си подготвят и качат нимките. Предполага се, че не всеки има време да си качи снимките веднага.
В галерията всеки може да качва.
Обвързано е със седмичните лимити за качване в сайта.
Конкурсът не е обявен на 2.10.2009, а почти месец по-рано. И в момента темата си стои закована най-горе над темите.
aldygreen, участието в конкурс е обвързано с правила. Не си ги прочел, следователно няма как да знаеш и да участваш. Най-вероятно други хора са ги прочели.
Не разбирам защо да се е провалил? Аз не видях много фотографи но пък не е като без нищо. Аз направих няколко снимки ама си забравих статива в София така че има доста мазня. Все пак ще погледна дали има нещо що годе читаво.
Изпъллнява, защото условието беше да е снимка то нощта на музеите и галериите...
И тя е от там, това беше една от "атракциите".
Иначе аз не съм видял нито един свестен репортажен кадър от тая година, защото НР е прав, тове не е нито пловдивско, нито особено "музейно-галерийно" и не казва абсолютно нищо за събитието и това са и 99% от снимките от там. Ама тая година самата нощ беше и до слаба.
Аз също снимах и аз нямам свестен такъв кадър, така че това е една генерална критика. Обаче по тази причина не съм и пускал снимка за конкурса...
Иначе кадъра на Тед е супер и си е по условията
Просто генерално куцат нещата и то не от вчера.