Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Не знам кой от кого гледа, след като разработват заедно стандарта
Пък и това е добре дошло за тези (като мен), на които дизайна на Оли изобщо не им допада
Не се водя по модни тенденции, но ако имам две неща, които правят едно и също, ще взема това което ми харесва повече на външен вид, тъй като това остава последния критерий.
Плюс това ето тази снимка ме спечелва окончателно:
When we reviewed the Olympus E-P1 we commented that it was a camera you'd buy with your heart; with the GF1 there's now an option for those who like to buy with their head, too.
Много добра камерка. Особено със светлата палачинка, изглежда съвсем малко по-голяма от LX3. Бравос. Е, "цифрите" са малко ячки, ама - има време... ще паднат.
То пък Пен-а ан Оли да не е ефтин! Това го отвява от всякъде! Нищо , че няма стабилизация - обективите имат! Само палачинката май няма! Леле ще се зима това - ясна рабтата! Има си светкависа, по-бърз СФ от Пенчето! Оли го духнаха тоя път мисля!
Сега е момента да дойде пъдаря и да изгони децата, които си играят в гората на стражари и апаши: Лайка да извади фул-фрейм от М серията за професионалистите и 1.3х кропка на цена като за любители.