Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем със сапунерка Сони
Автор: chepkata   
Дата:   11-12-08 16:05

Здравейте!
Искам да споделя проблема и да помоля за мнения.Наскоро реших да си сменя стария фотоапарат с друг.По принцип нямам много високи изисквания и една нелоша сапунерка ме задоволява.До сега ползвах Сони S 600,но много остаря.Спрях се пак на Сони-W 170,като се подведох по по-широкия обектив/28мм към 31мм на стария/.Изискванията ми бяха да може да снима не по-лошо от предишния апарат,като го ползвам основно за снимки на семейството ми на открито,през ваканциите,но и снимам бани/това работя-лепя плочки/и затова търся по-широк обектив.Та ето го и разочарованието-този апарат не може да се справи с втората задача.В сравнение със старото Сони има пълна липса на детайли.Още при покупката забелязах,че обектива му е с по-малка светлосила/3,3 към 2,8 на стария/,но,понеже не разбирам достатъчно,не допуснах,че това ще бъде голям проблем.Но той при автом.настройки снима на исо400/вътре на светкавица/и набива толкова шум,че нищо друго няма на снимката.Старото Сони беше далеч по-добро.При ръчно избиране на по-ниско исо,напр.100 е малко по добре,но пак не става.След няколко теста реших да се отказвам от него,та и въпросът ми е какъв друг да търся.В магазините не мога да преценя,а огледално-рефлексен мисля,че не ми е необходим.Знам,че не обичате да коментирате сапунерки,но все пак,ще бъда благодарен на компетентните ви мнения.

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем със сапунерка Сони
Автор: glaskeram   
Дата:   11-12-08 18:22

Да и аз го пробвах това Сони и мен ме смая със силният си шум и липсата на детайл. Насочих се към Иксус на Канон и не съжалявам.

Автор: georginn   
Дата:   11-12-08 18:43

иксус 85 мисля да ти свърши перфектна работа и по 2та критерия ето ти и едно ревю все пак да го видиш http://www.cameras.co.uk/reviews/canon-ixus-85-is.cfm

Публикацията е редактирана (11-12-08 18:44)

Автор: Мартин_Илиев   
Дата:   11-12-08 19:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: chepkata   
Дата:   12-12-08 20:10

Дайте нещо с по-широк обектив-поне 30мм.че понякога няма място...А и започнах да се двоумя за някоя турбо-сапунерка,напр.Canon SX10 IS или някой друг не по-скъп,че нямам много пари,а и не знам дали ще мога да се отърва от Сонито.Това Сони ме устройваше идеално,само дето не снима.https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie11.gif

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »