Автор: Myth
Дата: 11-06-08 12:18
Мдааааа, съгласен съм с другите във фотографията е хубаво гледането и да те критикуват също хубаво защото ти посочват, конкретни недостатъци, които на теб може да ти убягват.
Нека сега си кажа мнението за конкретната снимка, първо тая снимка биха я харесали определена група хора. Единственото, което може да ми хареса в тази снимка е, контраста и съчетанието м/у двата цвята. Поне аз ЛИЧНО друго не виждам, освен това поне да не беше одрязано в левият край. Сега ти кажи какво харесваш и какви виждаш в тази снимка, какво евентуално искаш да покажеш и какво изразява?
Ми вярно кефи цветовият контраст и цветовото съчетание на листото с черният фон, но не е достатъчно, какво повече от това да се каже, не е нищо различно няма нищо в тази снимка. Сниките ти с пеликаните, защо смяташ, че трябва да ги покажеш, ОТГОВОРИ СИ НА ТОЗИ ВЪПРОС, ВИНАГИ СИ ГО ЗАДАВАЙ И РАЗБИРАЙ, КАКВО ТОЧНО КАКВО ТИ ХАРЕСВА В СНИМКА, КОЯТО ПОКАЗВАШ, недостатъците може и да не ги осъзнаваш, но задължително трябва да знаеш, какво ти харесва и защо я показваш, недостатъците ще започнеш да ги виждаш с времето, с критиките, с опита и като се учиш.
Ето ти някои недостатъци на снимките с пеликаните според мен, орязани от всякъде, доста от снимките ти са поорязани. Последната ти снимка с кучето, ми не е за показване, нищо особено, различно няма в нея. Не се оплквай, че сниките ти не се гледат, доказателство за това е, че в профила ти има снимка с рейтинг 78. Ами това е общо взето. Лесно е да крутикуваш, чуждите снимки, нали? Аз самият нямам кой знае какви снимки. Но също, като теб съм зареден с жлеание.
|
|