Автор: div4op
Дата: 19-11-13 19:16
добри сега ще се опитам на всички да отговоря :)
@itilien
"Отделно детайлите - каква е ролята на развалената кола? Историята нямаше ли да е същата, ако колата не се беше развалила, нали те така и така отиват в полето."
целта ми беше от началото на филма, да заблодя зрителя какво ще се случи в следващия момент:
- eдно момиче е закъсало с кола на майната си
- момиче намира "изненадано" друго момиче в колата
- момиче A иска наявно да нарани момиче B
също така развалената кола ми дава вазможност да започна филма така
@M_D
"Те тъкмо всички направиха да могат да четат стандартни DNG-та, и ти си направил идеално уъркфлоу с cdng. :) Ама разкажи, интересно е."
всички? :)
- Prmiere Pro CS6 и всичко надолу - НЕ
- Premiere Pro CC - ДА, на напрактика на неможе да се ползва тъй като не може да се реже нативно, и аз съм мнаго напротив да се ползва cloud software. колкото и да си обичам мойто оригинално CS6, cloud няма да ми влизне в къщата :)
- Final Cut - НЕ
- Avid - НЕ
- Edius - НЕ
- Sony Vegas - НЕ
- After Effects / Lighroom - ДА но нито AE или LR са програми за режене. в началото се пробвах по този път, но wokflowa е ужасен макар debayer на adobe да е най-добрия
- Davinci Resolve - ДА, и това е единствиния правелен път. който иска да работи с RAW не може да се размине с resolve.
Workflow:
DNGs- Resolve - color correction - Proxys - XML to Premire - Edit - XML to Resolve- color grading - final
@Frenchev
"Интересува ме най вече броя кадри в секунда и скоростта на която е снимано, но и исо ако може да споделиш."
снимах с 24 frame/s и shutter 1/48 (180 rule)
http://en.wikipedia.org/wiki/180-degree_rule
@BotsRevenge
"Така залепен гафер не може да запуши устата на човек, защото се отлепя с едно отваряне на устата.
Второ - вързаните ръце отпред - съвсем спокойно момичето може да си отлепи гафера сама с ръце."
хахахахах нямаш се напредстава колко е истена това. в един от първите теикове в колата с нея, Кристина лежи в багажника аз обяснявам какво ще се прави и по едно време се изправя тя, сваля си гафъра и ме пита нещо, аз седя и гледам като теле в зеле хехехе иначе месри за комплимента, че е лигав филма още никой не беше ми казал
@pepi34
"Тъп БГ филм с нулев сюжет"
ще ти се промени ли мнението ако ти кажа че не е сниман в БГ :D проекта е просто just for fun. без пари, просто един ден с пиятели :) вместо камерата де хваща прах във вкъщи, предпочитам да снимам, и да се уча от гришките ме, и да чувам мненито на хората, и не да хода с дигната глава и да се тупам по гърдите :)
Публикацията е редактирана (19-11-13 19:21)
|
|