Автор: AsahiPentax
Дата: 23-10-25 20:51
Скоро гледах сравнение в тубата между тая Пура 80 и Ксиоми 17 (мисля, че про макс го бяха кръстили, та изпърво го помислих за ябълката)! Ксиомито се справи по-добре. Честно казано, на живо не съм ги засичал, но преди месец бях на заслон "Опасния зъб" в гр.Тетевен. И там имаше една жена с група туристи, която беше с Vivo X200 (не разбрах само про или ултра). От там тя направи снимка на параклиса, който е на връх Острич, а той е на около седем/осем километра въздушно. Мислех, че снимката ще е тотал щета, но се изненадах какъв детайл излезе, а параклиса все едно го гледах от десетина метра. В доста ревюта, които намерих после, Вивото и Ксиомито, за което питаш, са почти еднакви откъм детайл на снимки/видео. Ксиомито обаче водеше с малко заради по-големия сензор. Иначе за Гугъл Плей, на Пура 80 не знам, но колега си взе Пура 70 от оператор и си го има, без колегата да го е добавял. Колкото до Самсунг... поне на 24-ката, снимкие изглеждат добре на пръв поглед, но при 100% кроп е все едно си рисувал с маслени боички! Аз го избягвам само заради излишните глупости с които са го наблъскали по подразбиране. Имаш доста време до преподписване, така че можеш да си избереш до тогава. Успех!
|
|