Автор: georgioiv
Дата: 26-05-25 12:41
Всеки макбук с процесор М е подходящ за обработки и на снимки и на видео. От там нататък зависи само от бюджета ти - кой М процесор (1, 2, 3, или 4), дали air или про., дали с добавка след буквата и цифрата на процесора pro или max.
Абсолютно всички макбуци с процесор М ще ти свършат работа, дори най-евтиния втора употреба Macbooк air с процесор М1. Имал съм го и него, невероятна производителност и стабилност за парите си. Абсолютно безшумен, батерията държи 8 часа, хубав екран, хубав звук. Забележка - само два слота USB. Замених го за макбук еър с процесор М4. Има подобрение в производителността, малко повече държи батерията и захранването е отделно от интерфейса. Имам и с процесор М1 pro - Macbook pro, имам и Macbook mini, с процесор М4.
Всички са чудесни машини и няма никакъв шанс да сравниш с Xiaomi. Най-малкото, защото няма да имаш тази производителност на батерия, които имат арм процесорите.
Ако не си работил с макОС, ще ти е кофти първите два дни и после ще забравиш, че някога си работил с безкрайно бавните, запецващи, шумни, с вечно изскачащи някакви прозорци, ъпдейти на драйвери, на карти, на пачове, с грозен интерфейс и безкрайни настройки виндовски машини... ![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
Публикацията е редактирана (26-05-25 12:43)
|
|