Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Рекламите не са най-голямата причина за спадането на посещаемостта. Както беше споменато - има начин да се спрат.
Посещаемостта спада (казвал съм го и преди) заради надменното отношение на оценяващите (тези на които гласът им тежи) към новите фотографи.
Когато качиш 10 снимки и получиш нищо, просто спираш да качваш тук и качваш другаде.
Знам, че са ценители (особено на собствените си снимки ), ама като няма свежи попълнения, а старите са втръснали на всички - сайта загива.
> Рекламите не са най-голямата
> причина за спадането на
> посещаемостта. Както беше
> споменато - има начин да се спрат.
> Посещаемостта спада (казвал съм го
> и преди) заради надменното
> отношение на оценяващите (тези на
> които гласът им тежи) към новите
> фотографи.
> Когато качиш 10 снимки и получиш
> нищо, просто спираш да качваш тук и
> качваш другаде.
> Знам, че са ценители (особено на
> собствените си снимки ), ама
> като няма свежи попълнения, а
> старите са втръснали на всички -
> сайта загива.
>
Не бях влизал от години, влязох вчера заради нещо в базар. Изгледът на сайта си е все същият от десетилетие насам, сложни и претрупани функции, базарът си е все така ужасен, ако трябва да прегледаш снимките в обявите, увеличение няма, съобщенията към обявите все още отварят някакъв нов таб, който няма нищо общо със сайта като оформление. За преглед на снимките- отказах се, все така неподредено и мудно. И да, рекламните банери само влошават цялата тая каша.
Айде, живот и здраве, ще се видим в следващото десетилетие. :)
> Не бях влизал от години, влязох
> вчера заради нещо в базар.
> Изгледът на сайта си е все същият
> от десетилетие насам, сложни и
> претрупани функции, базарът си е
> все така ужасен, ако трябва да
> прегледаш снимките в обявите,
> увеличение няма, съобщенията към
> обявите все още отварят някакъв
> нов таб, който няма нищо общо със
> сайта като оформление. За преглед
> на снимките- отказах се, все така
> неподредено и мудно. И да,
> рекламните банери само влошават
> цялата тая каша.
> Айде, живот и здраве, ще се видим в
> следващото десетилетие. :)
Последните подобрения са отпреди Бони и Жоро да се оттеглят. Оттогава всичко е на изживяване.
Сайтът не е mobile-friendly!!!! През 2025 г.!!!!
> Като стане мобайл-френдли, и като
> почне един възход ... уйде та се не
> виде
Статистиките на сайтовете, които администрирам (над 30) показват, че трафика от мобилни устройства вече надхвърля 70%. Щом това не е проблем за някой собственик на сайт, то не знам тогава кое може да е проблем.
С излизането на Бони от сайта, форума приключи. Работи само базара, защото е единствен специализиран за фотографска техника. Явно няма душа и огън вече за развитие. Жизнен цикъл, социални мрежи..
Аз ползвам сафари, но не е в това въпросът. Ако трябва заради посредствено направен сайт да си сменям потребителските предпочитания по отношение на браузър или някакви приложение- по-скоро спирам да ползвам сайта.
На служебния компютър не знам с какъв блокер съм, но през firefox съм и няма реклами. На личния вкъщи е нетърпимо.
Колкото до посещаемостта, за да се поддържа форума жив, трябва да се качва съдържание. А за да се задържи подобаващо ниво, "старите" е добре да ни покажат къде грешим, а не да ни обесняват колко сме тъпи. Не казвам, че всички са така.
За компютър - firefox + uBlock origin за сега ми върши перфектан работа.
За таблети и т.н. opera mini с вградения адд блокър, като понякога го оставям с включени 'Acceptable Ads', ама и те като вземат да са много и да ме дразнят, ги режа на нула.
За мобилните устройства форума и базара са на доизживяване, галериите са смесица от старо и ново, а частите където се рекламират курсове и т.н. направо летят.
Само дето форума, базара и снимките, пълнят сайта, за да има за рекламите и другите неща.
Като отдавна съм на мнение, че по-скоро ще се появи някой конкурент да им изяде нишата, отколкото те да пуснат нещо подобрено.
Нетърпимо, колкото и да искам да не позлвам адблокер специално за този сайт, защото в крайна сметка сайта печели от реклами, ще го изключа от списъка на който позволявам рекламите. Когато рекламите са поносимо количество, нямам нищо против, но това е страшно просто, до степен сйта да е неизползваем.