Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
п.с.
На стр. 163/164 в априлския брой... загледах се и бях убеден, че върха е Харамията.
После видях отдолу Димитър Алексов (не го познавам?) - Seven Rila Lakes.
Подарявам само тяло ДСЛР 4/3 Олимпус Е-330.На всичко отгоре е с два варианта на ЛВ. Снимащо, но с два дефекта - потънал в тялото ЮСБ изход и незатваряща се вратичка за картите памет. С куриери твърдо няма да се занимавам.
П.П. За да няма недоразумения - тялото е без батерия, карта и зарядно.
Ако все още има останали фенове на пейзажното списание - качвам последните два броя, понеже не съм сигурен дали ще си подновя платения абонамент. По някаква случайност в един от тях даже и мой кадър е намерил място.
Да използвам случая и да попитам - на някой да му се намира задна капачка за Sony FE обектив?
Ще го черпя нещо... че мин. седмица едната от моите така хубаво се търколи в единия водопад.
Така и не пожела да падне настрани преди да стигне до реката! Мърфи, к'во да го прайш?
Подарявам 3 външни хард диска на старата система /мисля че се казваше Сата или ата/ без кутии - двата са по 80 ГБ а третият
е 40 ГБ,работят си нормално
Здравейте,
Подарявам следните неща:
1. цифрова камера Olympus Camedia C-2000 Z - без батерии и аксесоари, не съм сигурен дали работи, със следи от ползване по дисплея;
2. филмово тяло Зенит 11 - напълно работещо, в отличен вид, без калъф и ремък;
3. филмово тяло Чайка 2М - напълно работещо, в отличен вид, с каишка, но без калъф.
В Стара Загора са, изпращам с Еконт за сметка на получателя.
Зенитът и Чайката са обещани на първите, които ги пожелаха.
Здравейте. Подарявам няколко принтера Canon. Pixma iX4000 - A3, работещ,може би за смяна на глава - един от цветовете не печати на 100% + един принтер с повредено захранване, Pixma iP4500, IP 4600 - много малко ползван за печат на дискове, и IP 4300 - сменена печатаща глава преди време, но така и не го ползвах. ПОДАРЯВАТ СЕ ВСИЧКИТЕ ЗАЕДНО. Има и мастила на InkTec. Мастилниците на всички са пригодени да се пълнят. Принтерите не са ползвани в последно време. Намират се в София. Телефона ми е 0899 927465.
За принтерите по реда на заявения интерес.
1 - Lamerko за IP4600
2 - IDA за iX 4000, IP 4300 и мастилата
Обадете ми се на 0899 927465 да се уточним как да си ги вземете.
Подарявам светкавицата от снимките. Работи, но пластмасовото капаче за батериите е счупено (но налично), липсва червената пластмаска отпред, покриваща фоточувствителния приемник.
Слагам батерии и святка, друго не съм тествал или правил.
Пращам по Еконт за сметка на получателя.
Подарявам батерия за Sony RX100 серията, китайска, но сполучлив модел. Имах 5+ броя, които редовно ползвах и си държат добре заряд. Тази намерих из шкафовете, вече нямам RX100.