Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Имам спомени че имаше едно д2х с разлепена гума.
Относно капачката, наистина зависи, ако не закачаш нищо на 10 пиновия терминал няма как да я загубиш. Тая за синхроконтакта още си е при мен ...
Хи-хи, първото ми Д200, втора ръка, беше без тая капачка
Д70с нямаше в комплекта. Така си идваше. Докато намеря да си купя, си бях изрязал от подходяща пластмаса. ПОсле си купих. Бях я уж загубил, а тя се беше свряла в един ъгъл на чантата. сега имам резервни.
Аз малките капачки ги прибирам по джобовете за карти памет на чанти и раници. Два пъти обаче си изгубих гумата на визьора. Гумите на моето Д200 съвсем леко са се размърдали но за сега избягвам намеса, но имам зуум гривни дето се разшаваха. Неприятно е, но пък всички други качества компенсират. Ама е неприятно и като свикнеш на гумата да хванеш някаква пластмасария дървена.