Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Истината е , че минаването от 12 на 20 МП носи повече кеф отколкото повишаването на светлочувствителността с половин стоп.
Поне виждаш разлика в картинките.
Та значи, реших да видя как ще се представи 5Д2 на високи иса по нощите. По-добре да не го бях правил.
За съжаление 5Д2 е наследил един порок от предшественика си - бандинга. Тоя път поне до исо 1600 не е особено забележим, но от 3200 нагоре става една... Интересно ми е дали и други притежатели на 5Д2 са се сблъсквали с този проблем.
Иначе канона запазва много добра разделителна способност и на високо исо. Обаче ако бандинга присъства от това не би имало голяма полза.
Снимах в РОУ с включено на макс шумопотискане в апарата. После ронвертирах в джпег.
pefoto01: На български, за разлика от руския, има две думи "нисък" и "низък" - това, което имаш предвид, се изписва с ниско - ниска сграда, ниско дърво, ниско ИСО. Низък се употребява като отрицателна оценка в морално-етичен аспект само за човешко същество - низък човек - мръсен, долен, подъл боклук, подляр и гадняр
Така съм го написал, защото не съм сигурен това шумопотискане дали се отнася само за джпрг-а. По принцип не би трябвало, но какво ли не се изписа в тоя форум за РОУ...