Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Има с бълб... или тайм по-точно. Натискаш копчето на дистанционното и апаратът започва да експонира, но не пускаш, а задържаш копчето на дистанционното около 2 сек. (не съм гледал колко точно трябва да е) и после пускаш копчето. Като решиш, че трябва да свърши експонацията - натискаш още веднъж копчето. Работи си всичко. И не е проблем за батерията.
От една година ползвам JJC WS-A, за 75 лв го взех и има 100м обхват които май са и повече на открито. Мога да си оставя апарата на терасата и да се снимам, като ходя до магазина . Преди седмица взех от новите таймер модели от Павилиона, само че за Никона - JJC TM-B. Голяма зарибявка е - дисплея е със синя подсветка и вечер мн помага. Само хладилника за бира не може да отваря...май?
Не изглеждат лоши и тези JJС, единствено ми изглеждат единствено доста по-големи. Въпреки че като се замисля за камера, статив, глава то това ще е най-малкия проблем.
Ей това от dealextreme пристигна, ама ... не работи с някои модели. Пробвахме го с Д40, Д60 и Д80, проработи само с последния, ква му е логиката на това, не знам, но факт