Автор: exo99
Дата: 12-11-09 14:09
Автор: chukov
Дата: 12-11-09 08:29
exo99
Затова сме на тоя хал в България
щото всеки да понади 100-200 лева към заплатите, след работа ходи да прави ел инсталации, да боядисва и маже, да слага изолации, да лепи плочки
на половин цена
Ти си типичен българин с мисленето си. От ония, дето Иван Хаджийски ги описва в книгите си.
То трябва малко да мърда мозъка за да разбереш защо не трябва да се работи на безценица. Защото ако ти днес имаш някаква професия и си докарваш допълнително от хобито си, подбивайки усилията на хората, на който твоето хоби е професия, така след време и твоята заплата ще падне докато някой си упражнява хобито, вършейки това, за което ти вземаш заплата.
...........................................
Чуков,
Не ме познаваш лично за да правиш квалификации какъв съм.
Не качвам по сток сайтовете, опитах се да ти обясня, че колкото и да плачеш тук във форума, нещата няма да се променят.
Тези призиви може да ги отправиш към няколко десетки или стотици професионални фотографи / не знам колко ще те послушат/, но всички други любители / само във Фото-форум са десетки хиляди/ едва ли ще следват съвета ти.
Същото е и за призивите за сватби - колкото и да се говори да не снимат хората на смешни цени, ще има и такива / професионалисти/, дето снимат за 60 - 100 лева.
Или някой приятел на младоженеца за без пари
Какво ще им направиш на тези дето снимат пейзажи от България и ги качват по сток сайтовете ???
Просто затова написах в предишния си пост, че темата е малко глупава и безсмислена.
Но не съм ти дал персонална квалификация и те съветвам и ти да се въздържаш от такива.
Със здраве
|
|