Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
- Първо място - Dechobek
Моя любим стриит автор.
Поздравления Най-добрия стиит във ФФ според мен.Уникален автор.
Кадъра е просто поредния превъзхождащ с класа всички останали
Честно казано, очаквах по-силно представяне в този конкурс...Все си мислех, че има много автори тук, които са майстори на стрийта. Може да не са участвали, не знам...
Но все пак добрите неща си дръпнаха напред
Има ли някакъв шанс Хора и улици да остане постоянна галерия? Различна от Улицата? Струва ми се, че разликата не е малка.
Честито на печелившите,наистина страхотни кадри,не мога само да разбера една от моите снимки има 33 точки,а пък я няма никаде в цялостното класиране за разлика от други снимки със по малко точки ама карай да върви.
ТРЕТАТА МИ ОСТАВА ФАВОРИТА.ВТОРАТА Е СЪЩО ИНТЕРЕСНА.ПЪРВАТА НЕ Я РАЗБИРАМ.ДАЖЕ АКО Я БЯХ ВИДЯЛА НЯКЪДЕ В ПРЕДСТАВЯНЕ СИГУРНО ЩЯХ ДА Я ПОДМИНА.ИНАЧЕ Dechobek ИМА СТРАХОТНИ СНИМКИ МНОГО КАДЪРЕН АВТОР ,НО ТАЗИ ТОЧНО МЕН НЕ МЕ ВПЕЧАТЛЯВА ЗА ТОЗИ КОНКУРС .ДАНО НЕ МИ СЕ РАЗСЪРДИ НИЩО ЛИЧНО. МОЕ МНЕНИЕ .НЕ ПРЕТЕНДИРАМ ЗА КОМПЕТЕНТНОСТ ПРОСТО РАЗСЪЖДАВАМ НА ГЛАС.ЧЕСТИТО И НА ТРИМАТА!
Мариана88, много се радвам , че dechobek е излезнал от представяне . Кадъра е жесток, победителите не са само трима, отвъд наградите,победители са всички направили хубави кадри за конкурса, както и останалите , които им се наслаждаваме:)
Честито на победителите!
Силни снимки! Но ми се струва, че първите три не са от България??? Май е показателно, че нашите улици не са много фотогенични!
От сърце се кефя на снимките на sixty и на жизнерадостната софийска атмосфера!
Честито на победителите!
Силни снимки! Но защо ли първите три не са от България? Явно нашите улички не са много фотогенични!
От сърце ме кефят снимките на sixty със жизнерадостната си софийска атмосфера! Браво!!!
Още веднъж честито, а следващия път дано първенци са родни картинки!!
smqna лошо няма :-) и аз се радвам.Авторът и мен ме кефи както вече казах по-горе и като гледам съм изразила възхищението си от негови снимки.Но тук ми хареса третата .За мен е уникална.Улавям се ,че често гласумам не за качество толкова колкото за времето което снимката ми задържа погледа или ме кара да я отворя не еднократно и третата е точно от тези - не омръзва.