Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Аз чакам повече от месец от профайлд да ми се обадят, за да си пратя апарата да ги сменят... още средата на август уж ги поръчаха, още чакам. Момчето каза, че ще струва около 150 лв.
малеее тоя дефект и на Д200 го има, за 5 години никон не намериха свестно лепило.
Сони поне го оправиха от А100 на новите тела или няма гума или е добре залепена. (на А700 влизат боклуци вс колелцата и трябва да продухваш със спрей )
единственото, което ме притесняваше да не си направя гумите сам с лепило е че ме притеснява изпаренията от лепилото да не повреди електрониката на апарата... иначе и аз го обмислях
1. намирате си ръкавички бели от парадна военна униформа и снимате с тях. хахахахаха
мнооого готино е по сватби си в тон на булката с роклята и всички те гледат като извънземен.. хихихи
2. правите се на щракачи и напуквате на Д300 80 000 кадъра и ви залепва огледалото още докато е в ГАРАНЦИЯ !!!! пращате го на ремонт (нали е гаранциоен) чакате го 2 месеца и ви идва с нови залепени гуми с избило тука там лепилце.
3. пазите си Д300 в шкафа правите за 2 години 7000 кадъра казвате това е най здравия
апарат и даже не му се разлепват гумите.
еми сигурно това е на повечка кадри и повечко работа Иначе бачка като пушка, да чукна на дърво, егати здравото желязо Някой друг ерър чат пат, ама те били нормални тея еръри, казват
На някой направило ли му е впечатление, че не само се разлепят, но и се деформират. Вероятно от натиска гумата се припресква и разширява на страни. На моя Д200 трябва да се "подстриже" за да може да се залепи на място.
ДА, междудругото си прав и на моето Д300 дясната гума на грипа за ръката също се разтегна много здраво. Много ги обичаме апаратите и стискаме здраво бебето
Между другото, моя го лепнах с полиизопреново безцветно лепило за каучук (не полиуретаново тип!) Стана с временен ефект. някакси ми дожаля да подстригвам гумата.