Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
аз бях много навит да дойда заедно с Асен, ама ми изникна нещо непредвидено, та утре (поне до към 12) ще присъствам само чрез няколко обектива и дреболии (главно филтри) на неговата маса:) ще направя всичко възможно да дойда за малко след 12 де, та поне да се запозаем с който не се познаваме.
Успех и много продажби!
В желанието си БгМапс, да не им се краде, да не би случайно да не им се плати.... са си прецакали сайта съвсем.... но може и да греша!
Затова ползвайте доказалия се в това отношение maps.google.com Вече показва адреси написани ина български и правенето на маршрути е елементарно и в същото време прецизно!
=================================
Редактирано:
Сега се сещам за темата на Чуков, за сток сървърите. По неговата лигика трябва, колегите от БгМапс да апелират, да не използваме други сървъри за карти, за да си запазим хляба....
ruevs, ти да не си провокатор? Ще има много хора, но мен ми е интересно, кой пост те наведе на мисълта, че може да не се състои събитието...
Не съм провокатор ами съм завеян :-)
Бях оставил този пост отворен в Opera още от септември и днес реших да го погледна и гледам - от 1 месец - ни звук ни стон... Само дето бях пропуснал че не съм в режим "Всички" и гледам само първата страница от постове...