Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Чао, чао
Автор: ivodam   
Дата:   18-06-08 22:20

Във връзка с поредните простотии, разиграли се в тукашния форум, не считам повече за нужно, а и не ми е интересно повече да пребивавам тук, където има все още и стойностни хора, хора, от които не ми е проблем да кажа, че съм научил едно-друго, но преобладават нереализирани или полуреализирани личности, с големи претенции, но с малки реални житейски възможности и постижения - празни хора с празни профили и още по-празни приказки, демонстриращи ежедневно войнстваща агресивност и духовна нищета, поставящи всичко на лична основа и способни да вгорчават ежедневието и на по-закоравели от мен хора.

Тъй като много хора ме помолиха да не си трия снимките, а и честно казано, не ми се занимава с това, нека си стоят, поне засега, но повече не мисля да давам принос тука, щом е все тая.

На тези, които им е харесала "регистраторската" ми работа, знаят къде да ме намерят - слава Богу, има и куулпикс, и фотокулт, и още много сайтове навън. Мога само да им обещая, че наистина интересните неща при мен едва сега всъщност почват и ще се старая да не ги разочаровам.

А на дребните душици, мъртви душици посредствени, Андрешковчета - ще ви кажа само - Господ има грижата за такива като вас, убедил съм се нееднократно.

ФотоФорум със сигурност ще бъде едно по-скучно място без мен, но този проблем вече не е мой [cool] [smilie7]

Бай-бай.
 Re: Чао, чао
Автор: canonio   
Дата:   18-06-08 22:21

чао
Автор: emilliano   
Дата:   18-06-08 22:23

всичко най! [beer]
Автор: Стоев   
Дата:   18-06-08 22:23

Дамянов, не се паткай ве [smilie3] [beer]

Автор: anaksagor   
Дата:   18-06-08 22:24

ами и да си тръгнеш не можеш като хората, все показно едно... Човече, потърси проблема в себе си, не отвън.

Публикацията е редактирана (18-06-08 22:30)
Автор: Svsvet   
Дата:   18-06-08 22:25

Звучиш направо като Александър Томов[cool]
Автор: cade   
Дата:   18-06-08 22:25

изпуснал съм... а сега вече ще е скучно [smilie19]
Автор: vgramatikov   
Дата:   18-06-08 22:29

тос е зле...не го познавам ама първото впечатление е вано...
Мн самочуствие брат [smilie23]
Автор: boni   
Дата:   18-06-08 22:29

Чао.
Явно нямаш грам достойнство и след несъстоятелните обвинения и обидите, които изсипа по един добър автор, сега са ти криви другите.
Бъди сигурен, че ФФ няма да е едно по-скучно място без тебе.[cool]
Автор: Георги   
Дата:   18-06-08 22:30

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonSunbathe.gif
Автор: boni   
Дата:   18-06-08 22:31

Тая тема няма да става поредната сапунка, вече има една по въпроса:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=851558&t=851558&phorum_uriauth=
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена