Автор: ivodam
Дата: 18-06-08 22:20
Във връзка с поредните простотии, разиграли се в тукашния форум, не считам повече за нужно, а и не ми е интересно повече да пребивавам тук, където има все още и стойностни хора, хора, от които не ми е проблем да кажа, че съм научил едно-друго, но преобладават нереализирани или полуреализирани личности, с големи претенции, но с малки реални житейски възможности и постижения - празни хора с празни профили и още по-празни приказки, демонстриращи ежедневно войнстваща агресивност и духовна нищета, поставящи всичко на лична основа и способни да вгорчават ежедневието и на по-закоравели от мен хора.
Тъй като много хора ме помолиха да не си трия снимките, а и честно казано, не ми се занимава с това, нека си стоят, поне засега, но повече не мисля да давам принос тука, щом е все тая.
На тези, които им е харесала "регистраторската" ми работа, знаят къде да ме намерят - слава Богу, има и куулпикс, и фотокулт, и още много сайтове навън. Мога само да им обещая, че наистина интересните неща при мен едва сега всъщност почват и ще се старая да не ги разочаровам.
А на дребните душици, мъртви душици посредствени, Андрешковчета - ще ви кажа само - Господ има грижата за такива като вас, убедил съм се нееднократно.
ФотоФорум със сигурност ще бъде едно по-скучно място без мен, но този проблем вече не е мой
Бай-бай.
|
|