Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Re: фото принтер за домашна употреба
Автор: lamerko   
Дата:   13-01-25 13:30

Вероятно е така, но моя опит с калибрирането показва, че в повечето случаи монитора се "затопля" спрямо стандартните заводски профили след калибрация. Та и в случая - ако монитора е с неутрално-студен профил, вероятно от там идват драмите с принтирането.
Автор: Synthy   
Дата:   13-01-25 13:54

Калибриран ми е монитора и доколкото монитора е способен да има вярно цветопредаване (добър монитор е) - там проблеми няма.
Автор: nositel   
Дата:   13-01-25 18:15

Така, и аз доста се чудех на Canon PIXMA G540, та днес грабнах един, докато се намират за 400лв. Липсваше ми поне една идея по-голям формат(13/18) от Селфито. Принтирах две снимки А4 на хартия Plus Glossy II, резултата е идеален. Не се наложи да пипам нищо и не е нужно да правя каквито и било корекции. Мониторът ми е некалибриран, нисък клас 24" LG. Селфито ще го подаря.
Автор: vga   
Дата:   14-01-25 19:41

Тоест, каквото посъветвах в самото начало - хубав фотопринтер А4. Единствено, че аз мисля, че мастилата трябва да са евтини и затова L серия на Епсън. Ако ще е тип Селфи, няма смисъл - счупил съм 3 по невероятни начини, старее им пластмасата. Ширпотреба повече не - само Xiaomi в тоя клас, за да няма драми с драйвъри и кофти цветове. https://www.citytel.bg/portativen-fotoprinter-xiaomi-instant-photo-printer-1s-set
Автор: wlad   
Дата:   14-01-25 20:06

Едното е сублимационен принтер с протективен слой, другото е бюджетен мастилник - нищо общо. Имам ги и двата.
Дата:   15-01-25 08:19

Това ксиоми как се захранва с консумативи? Пак ли от ситител трябва да се купуват (в момента нямат налични)?
Автор: asahi   
Дата:   15-01-25 10:02

Тук излиза информация за България. Ако ще правите някакви сметки да знаете - някой вече ги е направил вместо вас.

Дата:   15-01-25 10:28

Изглежда много несигурно снабдяването с 4х6 консуматив.
Автор: asahi   
Дата:   15-01-25 10:49

Като цяло въпросът с консумативите е тегава работа. Ако нямаш принтер това отпада. Затова да печаташ навън и друг да се грижи за придобиване на техника, консумативи, калибрации, труд и срокове е доста изгодно.
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.