Автор: nyamago
Дата: 25-04-21 00:35
И ето, като илюстрация: спирам на бензиностанцията и гледам - едно Лотос-че (много ги харесвам). Я да си го щракна през мръсното стъкло, ама нямам апарат - добре де, имам телефон. Моят много прешарпвал и мажел, Нокията 'снимала' безкрайно по-добре:
"Ало, Нокия - къде си?"
Никаква я няма, мамка ѝ. Не се обажда. '§ал съм ти и Нокията, като те няма - нищо не струваш! Щраквам си с лошия азиатец - и е най-добър, защото никой друг не се яви на повикването.
https://live.staticflickr.com/65535/51136230748_df711b5126_b.jpg
Пълен размер, че пак щях да строша страницата
Всъщност - какво му е на азиатеца? Нищо повече не искам от един телефон: вижда се какво е снимано - разпознава се та чак и подробности се виждат (на подробностите някъде им викат 'детайл', значи има детайл ) Има цвят (точно толкова оранжев беше Лотоса, това си им е запазен цвят - значи цветопредава добре ) Е, небето не било с идеален цвят, ама кой ти гледа небе - аз снимам кола, бе, пич! И нищо не е прегоряло, преекспонирано (азиатски автомат, братче ). Е, няма забити черни сенки като за Иван, ама - автомат, какво да го правиш? (Всъщност ако пипна плъзгача в пост мога толкова черно да ти изкарам, че чак Иван да се изплаши)...
И пак най-важното - че снимах с най-добрия телефон: оня, който беше у мен на мястото.
Публикацията е редактирана (25-04-21 00:45)
|
|