Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Златна есен
Автор: KalinBorisov   
Дата:   25-09-22 18:13

Привет, има ли начин да се провери и разбере кога горе долу идва златната есен през Октомври? И има ли значение в кой район на България по кое време?
 Re: Златна есен
Автор: GenaDP   
Дата:   25-09-22 18:26

Питай производителя.
Автор: verguca   
Дата:   25-09-22 18:34

Различно е. Като си гледам снимките през едната година е бил периода 21-30 октомври. А следващата към 6 ноември нататък в София. От едно полупланинско селце предната година е било от 12 ноември нататък. Миналата година се бях приготвила мисля към средата на октомври да снимам дъбът в Южния парк, но той още не беше станал хубаво оранжев и на следващата седмица го изпуснах. Сега гледам листата как вървят с цветовете и се надявам към средата на октомври вече да са есенни.2020 год, е било в края на октомври началото на ноември в София.
Автор: Yog   
Дата:   25-09-22 21:32

Грубо между средата и края на октомври, но зависи от 1000 неща, като надморска височина, локален климат, вид растителност и т.н, и т.н.
Автор: asahi   
Дата:   25-09-22 21:35

Има значение географската ширина и надморската височина. Най-добре питай нещо като "пожълтяха ли листата около Банско?" или подобно. В Розовата долина още не са.
Дата:   25-09-22 23:40

GenaDP когато ти попиташ психиатъра си, как се избиват комплекси...

Публикацията е редактирана (25-09-22 23:41)
Дата:   25-09-22 23:45

asahi очаквах нещо по остроумно като подигравка...кой знае от кое село идваш
Автор: GenaDP   
Дата:   25-09-22 23:48

Забрави да ме наречеш хейтър, и да кажеш, че ти завиждам... [smilie18]
Дата:   26-09-22 00:04

Не мисля че имаш толкова акъл за такива неща.
Автор: asahi   
Дата:   26-09-22 01:28

Може би си свикнал да те подиграват и все това очакваш. От Казанлък съм и си стоя тук, т.е. не идвам.
Дата:   26-09-22 01:50

Викаш по лесно е да си свикнал да се заяждаш по форумите кат пишлеме. Ами да, всеки с нивото си спрямо празния си живот.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.