Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Ако и канканканон се откаже, се кандидатирам При това няма да има нужда от куриерски услуги Освен това все още си работя на стария, чудесен прозорец №7
Подарявам малък сгъваем бинокъл. Само лично предаване във Варна.
Praktica - поропризмен, с нарушена колимация и повреден механизъм за корекция на диоптъра, замърсени лещи. Теоретично може да се поправи, но не си заслужава усилията. Годен единствено за реквизит.
Подарявам цветен лазерен принтер Canon LBP 5200. Работи под Win XP. В касетите има тонер, а черната е нова.Не съм го ползвал от години. Ако на някой ще му свърши работа... За София мога и транспорт да предложа.
> Подарявам цветен лазерен принтер Canon LBP 5200. Работи под Win XP. В касетите има тонер, а черната е нова.Не съм го ползвал от години.
> Ако на някой ще му свърши работа... За София мога и транспорт да предложа.
Подарявам мастила с изтекъл срок на годност преди 12-13г. Всички са фабрично запечатани. Подаряват се всички заедно (около 30бр.) и могат да се вземат в района на х-л Плиска в София.
Подарявам работещ акумулаторен винтоверт/бормашина (менте пише, че е 36V, но всъщност е 12V). С 2 батерии и зарядно. Едната батерия що-годе държи, другата не. Който има интерес да пише на ЛС.
Аз ги искам тези капачки. Ако сте в Пловдив мога лично да дойда да ги взема. Или с куриер Спиди/Еконт. Благодаря
Иначе подарявам статив Triopo, за София и Пловдив лично предаване, като съм в центъра и на двата града и който го иска да дойде да го вземе. В прилично функционално състояние е, използваем. Само основа е, без глава.
Подарявам и батериен грип за Канон 100D, като става САМО за този модел. Китайски, за 100D не се прави официално. Приема стандартните 2 батерии за 100D
Навремето в тая тема "подарявах" броеве на Landscape Photography Magazine към което имам платен достъп и чат-пат ме публикуват. Преди списанието излизаше всеки месец, сега е веднъж на 2 месеца (явно им е намаляла аудиторията),
но все пак гледам от време на време да насочвам прожекторите към България, доколкото ми е по силите!