Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Открадната техника!
Автор: IsoIv   
Дата:   23-12-13 15:04

Днес(23.12.13)ми беше открадната чантата Lowerpro 180AW,като в нея имаше тяло Никон Д7000 с прикачен обектив Никор 50/1,4Д,Тамрон 17-50/2.8,светкавица Yongnuo 568EX,синхронизатор Dynaphos MT-16 и други аксесоари(духалка,спрей за почисване,кърпичка за почистване и мемори карта 32гб,която беше в апарата).Кражбата стана от магазин в центъра на град Русе.Бях я дал на продавачката да я прибере зад касата и от там е взета от жена от ромски произход.Магазина има видеонаблюдение и се вижда как става всичко.Пуснал съм жалба в полицията,но сигнализирам и тук.Някой ако има инфо да пише на лични.Серийния номер на тялото е 6513812,а на Тамрона-212887.Другите неща са купувани от базара и трява да намеря на Никор-а къде записах номера,а на светкавицата не го знам.

Re: Открадната техника!
Автор: juslen   
Дата:   23-12-13 15:08

Жалко за загубата, много неприятно ама не се научихте че такава скъпа техника не се сваля от рамо дори и да тежи. Дано извадиш късмет и ти се върнат нещата.
Дата:   23-12-13 15:11

Ами знам ама пробвах дрехи в него момент и чантата беше сложена на такова място където не влизат клиенти и 2 камери са насочени точно натам.

Автор: vanquished   
Дата:   23-12-13 17:38

Добре де, тази на касата защо я е дала на някаква циганка, нали ти си я оставил?
Дата:   23-12-13 17:43

Момичето дойде да ми донесе едни дрехи да пробвам и тогава оная се е промъкнала и е дръпнала чантата и моментално се изнизва от магазина.
Автор: ludiakolio   
Дата:   23-12-13 19:08

Дано се намери.
Автор: Digitalgab   
Дата:   23-12-13 19:15

Нали полицията ви предупреди по медиите да внимавате сега по празниците? Граждани, имайте положително отношение към родната полиция. Мангалите вече прекрасно отбират от фотографски чанти и раници. Пиши го бегало, сигурно е вече в Румъния.

Публикацията е редактирана (24-12-13 10:56)
Автор: deandim   
Дата:   23-12-13 22:17

ужас...ще стискам палци да се намери,а междувременно ще следя за такава техника
Автор: asahi   
Дата:   24-12-13 00:23

Точно в тази ситуация едва ли ще се намери. Ще го врътнат по каналите надалеч, минимум Румъния. Циганите продават стоката на улицата покрай пазари и паркинги. Ослушавай се за апарат без зарядно.
Автор: bvo   
Дата:   24-12-13 09:46

Стискам палци да се намери. Много гадна случка Исо, дано полицията открие техниката на някой пазар!
Автор: sonda   
Дата:   24-12-13 10:43

Пообиколи заложните къщи в Русе , може да го видиш там. А в такава ситуация техниката се оставя в РЪЦЕТЕ на някой, който те чака, а не в полезрението на камерите, защото те не могат да реагират, а просто регистрират събитието!
Дата:   24-12-13 12:49

Ами ще ги обиколя и ще изчакам да видя как ще се развият работите и ако не се намери ще събирам лека-полека за ново тяло.Искам също така да благодаря на колегите от Русе,който веднага като разбраха бяха готови да ми услужат с техника.Весели празници на всички!

Автор: jerryes   
Дата:   24-12-13 13:55

Братле пий една студена вода! Сигурен съм че нечеовека те е следила, явно познават фотографските чанти, което значи че не и е за пръв път с такава техника и си имат канал. А пък и това е повод да си вземеш един д7100 [cool]. Стискам палци да се намери техниката, но чак такива чудеса по коледа не стават!
П.П. Хвърли по едно око на английския и холандския ибей - това са едни от най-вероятните и бързи канали да се оттърват от плячката и ако са достатъчно глупави да се вижда сериен номер на снимките, много лесно би могъл да стигнеш до тях.[smilie24]
Автор: imitev   
Дата:   24-12-13 14:45

Мога да се обзаложа че полицаите познават крадлата и по записа ще я намерят до няколко дни.

Техниката обаче отдавна е заминала...
Автор: stown   
Дата:   24-12-13 16:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: BonoVox   
Дата:   24-12-13 17:52

какво ти пречеше да държиш чантата при теб в пробната? [smilie11]
Дата:   24-12-13 18:08

Ами като цяло липсата на място.Пробната е много малка и едвам мога да се завъртя вътре,все пак съм доста едричък.По прицип винаги е с мен,не я остаявям,но в случая нямаше как.

Автор: Digitalgab   
Дата:   24-12-13 18:19

А за какво беше тръгнал с една торба пари по места, където по това време действат крадците?
Дата:   24-12-13 18:29

Ами бях се запътил към студиото,че имах снимки след това.А избягвам да си оставям чантата в колата.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.