Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Против търговците на компютърна техника в Базара
Автор: victorcito1978   
Дата:   08-01-11 12:37

Колеги,

аз самия често купувам и продавам фототехника. Уважавам и купувам от колеги, които търсят и намират изгодни фото чарколяци, обективи, тела по света и у нас. Нямам нищо против тях. Това е правилно и такъв е смисъла на този базар.

В секцията "компютри" на нашия мил базар обаче има една плеяда от евтини, долнопробни търгаши, които са го обърнали на магазин 2-а ръка.

Категорично съм против това, защото:

- Базарът не е магазин. Има си сайтове за компютри 2-а ръка, знаем ги, ползваме ги и пазаруваме оттам
- Смисълът на базара е - по мое мнение - да разменяме техника срещу пари, като в сделката участва И доверието между колеги-фотографи

Нямам доверие на търговци-прекупвачи, ако и нещата им да са крайно атрактивни, евтини, изгодни.

Така мисля аз. А вие?

И ако някой колега-фотограф случайно е имал на разположение 50 лаптопа, 100-ина PC-та, няколко Mac-а и 10-ина монитори Eizo, да ме извини ... [smilie5]
 Re: Против търговците на компютърна техника в Базара
Автор: sd   
Дата:   08-01-11 12:38

[smilie24]
Автор: J.J.R.   
Дата:   08-01-11 12:50

А дали има възможност, (и мое лично мнение е че има много повече смисъл от компютърния раздел) да се направи раздел само за продава/купува филми, тъй като от 1 година следя базара и се налага по няколко пъти да гледам ту в аналогова техника, ту в аксесоари, разни теми избутват темите за филмите, един продава, друг купува, трети не влиза редовно и изобщо не вижда тема за филм, и е неудобно. Вярно, филма може да се числи аксесоар, но един раздел само за търсене на филми и продаване, или поне тема закачена най-отгоре, мисля че ще е много полезна на търсещите.
Автор: canonio   
Дата:   08-01-11 12:53

Някъде през 2007-2008 форумът вече беше обсъдил всички възможни теми, и от тогава само се повтарят, потретват, постотват нещата[smilie5]
Автор: victorcito1978   
Дата:   08-01-11 13:01

Да. Но феноменът "търгаши на компютри 2-а ръка е от няколко месеца". Аз съм против него. Темата не е за нови идеи за базара, а за протест срещу нещо пречещо :)
Автор: admin   
Дата:   08-01-11 14:16

Това не е тема за форума, а сигнал към админите.
Ще проверим тази секция, ако имате информация - моля ЛС на админ.
Благодаря
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена