Автор: Nushenceto
Дата: 22-11-09 19:59
Почти точно си разбрал . Това с позиционирането няма как да не е така... Никой няма да ти застрахова фототехника , която е постояно в движение . Няма основание да се направи застраховка. Да по-логично е ,че тогава ще ти е по-необходима , но ето както при нейния случай би трябвало да има и много хора си правят точно тогава , за да са спокойни , че като не са си вкъщи или не са в студиото имат някаква защита ... И за по - голяма сума , както си написал пак не са ти непбходими фактури ако нямаш такива . На ясно са застрахователите , че в днешно време фотографите си купуват на старо фототехниката ( не си мисли , че не сме наясно ) ... Казах ти ако стойността на фототехниката ти е примерно 8000 лв на ново ти се застрахова на тази стойност,а не на стойността на която си я купил. Може да го провериш, ако не ми вярваш . На мен поне ми е пресен случай с един наш съфорумец, който ще се погрижи за сигурността на техниката си... Просто ти трябва опис на техниката , фактури евентуално , ако имаш такива и позициониране и си готов...
|
|