Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Някой да има опит с някоя от 2-те системи за носене на камери?
Някой да ги е виждал или пипал на живо.
Ако някой не е запознат чисто субективните мнение според филмчетата едва ли ще са много от полза, ама някой ако има гениална физиологична или инжинерна мисъл може би пак ще е полза
Това е за преходи в дивата природа, а не за разходки из центъра на селото, където да има кокошки които да ти се смеят.
Neckstrap-ът ми изглежда по-практичен и удобен. А и ти ще си с раница там на където си се запътил. Нали помниш как си носех 300/4 окачен на раницата пред мен? Няма смисъл според мен да си купуваш подобни джаджи, които допълнително ще ти тежат.
всъщност, ALBIREO е прав. Нещото изглежда удобно и добро като идея, ама за момент си се представих сам себе си как съм се накичил така и ме напуши много на смях
Това е много яко. Доста често ми е минавало през ума да си направя някакво приспособление за временно закачане на фотото към колана на раницата, отстрани.
Това е доста полезно при придвижване по лек терен, с повече обекти за снимане.
На мен не ми трябва за градска среда изобщо. То и сега носенете на апарата през рамо и отгоре затиснат с ремъка на раницата на гърдите пак не е от най-приятните изживявания...
Тя самата система по принцип е само за event фотография.
Иначе холстер-а е стабилен, не натоварва изобщо никоя част от тялото ти, но си остава само за снимане на място.
Трябва да търсиш нещо като втората ситема, смятам, че ще е удобна за продължителни преходи, поне така изглежда.
Рискът да изпуснеш апарата при неправилно закачване или откачване е прекалено голям. Друго е, когато ти виси на ремък на врата. А страничното окачване така или иначе е лоша идея, тъй като не пазиш апарата с тялото си. Така много лесно можеш да го удариш в стена, стълб или друго нещо, покрай което преминаваш.
Според мен, ремъкът си е най-сигурното средство, макар и не толкова удобно.
Може би изглежда така, но такъв риск изобщо няма. Закачването/откачването е много лесно и удобно, дори без да гледаш като го правиш.
В случаите в които се използва такава система, ремъка не може да ти помогне с нищо. Освен да си окачиш всичките камери на врата една върху друга.