Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Мдам на тези явно си им е практика, май си мислят, че щом могат да краднат от еврофондовете, та една-две снимки ли...
Затуй, язе си мисля, че след като си платят по съдебен или извънсъдебен път, на господа-другарите трябва да им се направи малко реклама.... поне в някоя местна медия, па с надеждата и някоя от големите да препише новината - така ефекта ще е още по-добър!
И коя точно крадлива медия ще пише, че някой бил крал снимки?
Няма да стане тая.
Трябва да пуснеш платена новина, за да ти я публикуват.
Самите медии си крадат снимки на поразия. И хич не им пука.
Аз пращам на една медия статия, и редакторката: няма илюстрация. "Ами много е сложна илюстрацията, няма да я чертая без пари, мога да ви пратя от интернет нещо, но авторските права..." И какво мислите ми отговарят: "Пращай!Авторските права са си наш проблем".
бе може, може! Въпрос на поднасяне е - примерно Гецата им предлага "фотограф осъди фонд земеделие за авторски права" - както ги знам някои колко са кухи лейки, само и само да имат такава новина няма да се усетят как сами ще си пикат в канчето.... както казах въпрос на поднасяне е
Ярък подобен случай дето се сещам за пример беше с прибираните фотоапарати и тритите снимки от охраната на Гейко при лифта - хем не ги бяха прибирали апаратите хем ги бяха връщали и т.н.
Съди ги !
Преди 2 години съдих държавата, обединихме се няколко души и променихме чл. 53 от закона за потребителя.
Когато парите раздавани от държавата при загуба на дела идваха от бюрократа, т.е. от личния му джоб, тогава нещата ще се оправят, за съжаление това не е така.
Свидетел съм на още един процес, държавата съди лицето Х, като зад държавата стои чиновник който не е получил подкуп. Лицето Х обаче е корав камък и спечели делото. Държавата плаща разноските, щетите са обаче за сметка на лицето Х, което от 2 години е замаразило строеж, заради чиновника/ците. Ако представителят на държавата се бръкне в джоба, това няма да е така. Ходи да плащаш пропуснати ползи.