Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Логиката ти не е правилна, но нямам време сега да обяснявам.
Ако те интересува виж тези линкове. Там са описани скорости, битрейтове, брой фреймове...
Все пак трябва да си запознат с това как се работи със видео стриймове...
Не се работи с цели единични кадри както виждам, че предполагаш...има и такъв стандарт, но не се използва за битови цели а за секюрити, за да могат бързо да се 'вадят' кадри за разпознаване на лица и т.н.
В общи линии ако пускаш картина от БлуРей по мрежа, изискването е че тя заема напълно един 100Мбит-ов канал...
d256h прави си, пропуснах да добавя и кодирането на видеопотока, но това е защото правя допускането, че връзката между компютъра в телевизора и панела е изцяло цифрова.
При този вид панели няма как да адресираш произволна точка от екрана. Нямаш никакъв друг избор, освен да опресниш цялото изображение.
Съвременния цифров телевизор е просто един компютър с панел за екран. Каквото може да се прави с компютър (вложи малко въображение, не става въпрос за домашния компютър с Windows) това може да се прави и в "плазмата".
За съжаление примерите които ми даваш касаят междинното кодиране на видео информацията. Това се случва "преди" телевизора.
Пък и така да е, този БлуРей 600 херца ли е?
данби, с осем бита мога да управлявам много повече от 65536, надявам се знаеш как? Всеки производител си намира начин за решаване на проблемите ...
Тази година 600 Херца другата 1600...
Нещата вървят в тази посока и както виждаме, картината става все по-добра.
Аз в моя случай си реших проблема за цифрова рамка с избрания Самсунг от 6-та серия. Предполагам след две години телевизиите в България ще започнат DLNA излъчване, а може и по-скоро. За сега знам, че някои от телевизиите закупуват съответното оборудване и рано или късно, ще гледаме кристално шибаната, зомбираща, телевизионна реклама