Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Даммммм ... в тази тема има повече размисли за бокета отколкото бокета, да не кажа че няма нито едно което да ми хареса, но пък това е хубавото на бокетата - въпрос на вкус
Джъмбо това дето си го качил на ноктона които аз съм качил мяза.Какво е обективчето, нещо със сбъркана просветка, сигурно при не толкова контрастни сцени ще е супер.
Джъмбо това което представяш за мое мнение е пълна лъжа.Винаги съм казвал че контрастните тъкалца и тинтири-минтири в дефокуса са лаиняма работа, затова не харесвам такумарите и новите цаисове - правят точно такива гадории.
Ако искаш си се кефи на дразнещите шаремиики в дефокуса, но не ме вкарваи и мен този филм
Джъмбо разпродажбата е точно поради тази причина - видях че не стааа, ама явно и други са видяли че не стааа и затова се чака ибея за да подхлъзнем някои дет си мисли че стааа.