Автор: dimitar_p
Дата: 24-06-09 22:49
хах, ок не искам да внясам никаква интрига. Просто налагаш неща, които са смешни, колокото до собствените снимки ще видиш, че съм пуснал за гласуване единствената снимка, на каято аз съм подредил осветлението. И пак не си слушал, светкавица си взех скоро, апарат си имам отдавна. Не казвам нищо лошо конкретно за тебе като човек, само казвам, че всеки има свободата да пуска каквото иска, стига да има право и да не засяга някото лично. И когато някой се изтапани и каже ,еми снимахте ама не ги пускайте ,щото аз така казвам, хахах както се казва "ща май прощаваш". А за това колко добър фотограф съм , приемам всякакви критики. Знам, не съм добър, даже тия с маймунките снимат по-добре от мен. Проблемът не е в това колко точки имам и в кви категории съм.Знам, че не съм добър, но също така си оправдавам и средставата вложени в тоя семинар и може би искам да покажа на хората и те да оценят , ако не друго(щото композицията си е твоя, в това няма никакъв спор) то поне модела и това как съм я пресъздал през обектива.Няма еднакви снимки и не съм тръгнал да копирам никого, но и никой не може за забранява.
|
|