Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 РадиоСмущения
Автор: Sumuelll   
Дата:   30-03-09 19:11

Нищо не разбирам- снимах вече с 3 радиосинхронизатора + 5Д. Оставяйки настрана това, че съм ограни4ен до 1/200 в радиосинхрона се оказва че при тези схеми и устроиства в горната част на кадъра /3-5%/ имам тази линия:

http://360bg.net/gallery/1.jpg

Колеги... ще е то и има ли то почва и при някой от вас? Разли4ни марки синхрони ползвах, там си е пустото му. 4естно казано на пове4ето кадри при усл 4е е там- не си ли4и, но все пак.

Отговори на това съобщение
 Re: РадиоСмущения
Автор: darksorrow   
Дата:   30-03-09 19:14

сори, с 5д нерядко тва е положението.

не само, но при него конкретно е особено изразено.

Автор: asahi   
Дата:   30-03-09 19:17

Ако си абсолютно сигурен, че причината е в предавателя, драсни един мейл на Канон и на китаеца с кутийката.

Каква марка е радиосинхрона?

Автор: GenaDP   
Дата:   30-03-09 20:14

Какви синхронизатори ползваш? Аз съм продал доста китайски, имам и клиенти с 5Д, и досега никой не е изревал...

Автор: Sumuelll   
Дата:   30-03-09 21:14

Не мисля че е от синхронизаторите, а и има разлика от това къде се ползва. Има доста хора тук ползващи светкавица модел ХХХ които са повече от доволни от нея, но повдигнах преди година тема за това колко от мощността й могат да ползват и се оказа че половината от тях не можеха като мен да имат успех с 1/1 1/2 и с 1/4. Инак бях попадал на едно инфо за това как 5Д се влияе от радиовълните... но там се говореше за единични случаи и за високо ИСО, а при мен това се получава и на ИСО 100. Дали Покет Уизард е решение?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »