Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Thumbs Plus 7
Автор: odiseya   
Дата:   19-08-08 07:42

Защо след като съм сканирал диск с тази програма, автоматично ми се прикрепя иконата към файла и при следващо отваряне този файл се отваря отново в Thumbs, а не например с IrfanView? Как да си реша проблема?

Отговори на това съобщение
 Re: Thumbs Plus 7
Автор: d256h   
Дата:   19-08-08 09:37

Проблема се решава така:
Отиваш с мишката върху файла за отваряне, цъкаш с десен бутон върху него и търсиш в появилото се меню 'отвори с', там търсиш програмата с която искаш да отваряш файла. За да станат тези настойки постоянни не забравяй малко по-надолу в отворилия се прозорец да маркираш 'чек бокса' който 'зпаметява' дадения вид файл да се отваря с избраната програма по-горе.

Дата:   19-08-08 14:19

Благодаря за бързия отговор. [smilie24] Има ли начин да се промени иконата пред името на файла, защото остава тази за Thumbs Plus? [smilie11]

Автор: canonio   
Дата:   19-08-08 14:24

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

с каска или без каска?

Дата:   19-08-08 14:58

[smilie11] не знам, само да е като програмата, с която ще се отваря, но да не е на Тhumbs.

Автор: valjo   
Дата:   12-03-09 20:58

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   12-03-09 21:14

Не знам от коя команда се появява този прозорец, но мерните единици се избират от меню: Edit/Preferences/Units & Rulers ...
Може да Ви свърши работа. [smile]

Автор: valjo   
Дата:   12-03-09 21:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   13-03-09 17:14

С коя програма работите всъщност? Това което написах е за Photoshop. А какво има в страница "Other" на вашия прозорец "View/Preferences"?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »