Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нещо не се връзва тука
Автор: Overlay   
Дата:   19-06-08 17:51

Аз съм от тези, дето влизат тук от време на време, за да гледат и да четат, ама днес реших да драсна два реда защото нещо не ми се връзва. Гледам, на първа страница една интересна снимка на един от авторите, които снимат птици, ivodam, чета коментарите - само суперлативи, и изведнъж - авторът щял да си ходи - нещо се докачил. Попрочетох едно друго в форума, стана ми ясна сапунката каква е, ако може да използвам израза на Бони. Значи, първо да подчертая че не искам да коментирам конкретната случка или да взимам страна. Обаче нещо ме гложди, нещо не ми се връзва съвсем. Може би е съвпадение, ама точно днес на тоя автор стоят снимки на първа страница и на Фотокулт и на 4кулпикс. И снимките му не са никак лоши. Ама нещо не ми се връзва - тези снимки нещо не кореспондират с това, което се представя за тоя човек - скандалджия, обижда, помия и т.н. Та си викам, възможно ли е тия снимки изобщо да не са негови? [smilie11]
 Re: Нещо не се връзва тука
Автор: Balance   
Дата:   19-06-08 17:54

е сега стана интересно[smilie7]
Автор: mixmike   
Дата:   19-06-08 17:57

опа, тъкмо се връщам от магазина с чипса. Той беше за мача, ама...ако свърши ше зема друг [smilie5] [smilie21] [smilie7]
Дата:   19-06-08 17:58

човека се ядосал и си излял яда в една друга тема. На всеки може да му избият балансите.
Не мога да разбера само защо автори с наистина хубави творби трябва да си ходят. Не говоря само за горепосочения автор. Има още куп други примери. И после се чудите защо има малък интерес къмконкурса.
Нещо трябва да се промени тука!!!
Дата:   19-06-08 17:59

mixmike[smilie5] [smilie5] [smilie5]
Автор: admin   
Дата:   19-06-08 18:02

Снимките са си негови.
Обидите и нападките към Мастерал в онази тема, също са си негови.
Изборът какво да прави също си е негов.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена