Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За Пенчо
Автор: tycoon   
Дата:   13-06-08 00:27

Това е изявление от моя страна необвързано с никой друг.

Идва краят на конкурса "Фото Форум Фест 2008".
Ако спечеля голямата награда сумата ще бъде дарена за Пенчо Маркишки.
Надявам се който и друг да я спечели да дари съответната сума по съвест.

Поздрави на целия форум.
 Re: За Пенчо
Автор: 2metraninja   
Дата:   13-06-08 01:00

[smilie24]
Автор: Стоев   
Дата:   13-06-08 01:06

[smilie24]

Автор: captainme   
Дата:   13-06-08 01:13

hubavo pravish[smilie24]
Автор: sasi   
Дата:   13-06-08 01:17

Аз не учствам в конкурса, но според мен не би трябвало да се налагат такива мнения. Спечелилият има правото да прави с наградата каквото си пойска и особено ако е някой като мен който не знае въобще кой е Пенчо не виждам защо трябва да си дарява наградата точно по този начин! Аз лично съм дарявала пари но не мисля че това тук е правилният начин
Дата:   13-06-08 01:20

ok...ti si si ti,tycoon e reshil za sebe si.kakuv e problema?
Автор: Reshovski   
Дата:   13-06-08 01:20

Браво за това [smilie24] , но мисля че не трябваше да го казваш преди края на конкурса. Така се загуби изцяла идеята за "конкурс" и като гледам вече се промениха нещата в първата тройка, така влияеш и на другите, които с труд и силно желание са се надявали за наградите!
Автор: Стоев   
Дата:   13-06-08 01:26

sasi написа:

> Аз не учствам в конкурса, но според мен не би трябвало да се
> налагат такива мнения.
Чети внимателно:[smilie6]
Автор: tycoon
Дата: 13-06-08 00:27

Това е изявление от моя страна необвързано с никой друг.

Автор: navy   
Дата:   13-06-08 01:40

Сега всеки, който спечели... ще се чувства гузен [smilie8]
Автор: nodoubt   
Дата:   13-06-08 01:43

и задължен [smilie11]

Автор: praetorian   
Дата:   13-06-08 01:45

Аз бих подкрепил идеята...ако спечеля. Reshovski, гласуването в този конкурс отдавна се превърна във фарс [smile]
Дата:   13-06-08 01:52

shto guzni?
Автор: Apostol.Hristosov   
Дата:   13-06-08 10:24

55 mixmike
12.06.2008 15:41 авторе, не та ли фана срам толкова безочливо да си генерираш гласове?
Че тя снимката ти като беше качена не е имала толкова гласове за един ден, колкото днес! То бива безобразие, ама чак такава помиарска работа не съм очаквал.
.............................

Коз, коз и две пешки метър...![smilie5]

Евала, tycoon![smilie3]

[beer]

[shtrak]
Автор: tycoon   
Дата:   13-06-08 10:37

Линк за директно гласуване:

https://photo-forum.net/i/859090
Автор: Davidoff   
Дата:   13-06-08 10:37

[smilie18]
Автор: boni   
Дата:   13-06-08 10:39

Автор: praetorian
Дата: 13-06-08 01:45

Аз бих подкрепил идеята...ако спечеля. Reshovski, гласуването в този конкурс отдавна се превърна във фарс

Във всички конкурси, в които няма строги ограничения за можещите да гласуват, малко или много се наблюдават странни явления.
Когато пък направим строги рестрикции за гласуване, както беше в Лумикса, започват да се пускат хиляди теми как не се гласувало, как снимките имали по-малко точки и т.н.(все едно абсолютния брой на токчите е мерило за нещо)
Така или иначе, явно е по-добре да има строги ограничения и по-малко точки. Явно за в бъдеще ще е така.
Автор: magnifico   
Дата:   13-06-08 10:44

https://photo-forum.net/joro/emoticons/011.gif
Автор: todorov   
Дата:   13-06-08 10:52

Струва ми се, че няма нужда да казваш какво би направил "ако...". Дори няма нужда изобщо нищо да казваш. Въпроса е да го направиш [smile]

Публикацията е редактирана (13-06-08 10:53)
Автор: Petri   
Дата:   13-06-08 10:54

Бони, за в бъдеще трябва наистина много строги правила и абсолютна анонимност! Някой беше споменал за конкурси по други форуми, където не се вижда дори броя точки. Все пак има доста автори, на които им се познава стила на снимане и това си влияе.

Иначе по темата, идеята да се дари такава сума си е доста щедро и вероятно тази тема ще повлияе, но не е коректно спрямо другите, които са на челните места.
Автор: mixmike   
Дата:   13-06-08 10:54

Браво, аплодирам![smilie23]
След цял месец безочливо генериране на гласове и след като вече се изчерпаха възможностите сега и директен линк за гласуване! Браво!
Въпросната снимка имаше 200 точки за първата седмица когато беше пусната. Оттогава леко-полеко започна да се изкачва нагоре(на моменти беше под 10-то място!)
само за вчерашния ден за нея бяха генерирани почти 100 гласа (толкова колкото спечели първия ден когато в конкурса имаше малко снимки и тя беше начело на рейтинг А) Супер безочливост!
Админите увериха, че за снимките могат да гласуват само хора регистрирани ПРЕДИ началото на конкурса, но добре се вижда че това не е така и снимката има доста гласове и опт подобни профили!
Относно благотворителността!
На предишната офанзива за събиране на средства продадох няколко неща и купувачите дариха поне 100лв за каузата! Бих се включил и в сегашната офанзива с радост. НО не смятам че това е начина да се опропастява конкурса!!!
И последно Tycoon, като си такъв радетел за блеготворителност - защо не дариш СЪЩАТА НАГРАДА която спечели на конкурса, който беше организиран "на място" на феста?
Сега след като видя че няма начин да спечелиш и в теб проговори типично българската черта на "прееби другарче"!
Браво - нямам думи![smilie23]
Автор: todorov   
Дата:   13-06-08 11:02

Мен пък praetorian ме кефи повече ... и снимката на MixMike, също ... Ще гласувам за тях [smilie21]
Автор: charm   

"И така, когато правиш милостиня, не тръби пред себе си, както правят лицемерите по синагогите и по улиците, за да бъдат похвалени от човеците. Истина ви казвам: Те са получили вече своята награда.
А когато ти правиш милостиня, нека лявата ти ръка не узнае какво прави дясната,за да става твоята милостиня в тайно; и твоят Отец, Който вижда в тайно, ще ти въздаде наяве." Еванг.от Матей 6:2-4 /Библията/

за мен всичко останало е показност....

Автор: mixmike   

Относно фотографските качества на снимката изобщо няма да отварям дума! Както съм написал още в първото мнение под снимката - харесвам такива кадри, И С РАДОСТ ГЛАСУВАХ за конкуренцията (което не съм сигурен дали е сторено от другата страна), но по наблюденията ми знам че подобни кадри не се тачат във форума!
Имах и идея още отпреди седмица да предложа оценяване чрез жури, след като фарса в гласуването стана явен!
Автор: setix   
Дата:   13-06-08 11:05

Че то за вече колко години, не е минало без фарс нито едно гласуване на конкурс ... Какво очаквашшшшшшшшшшшш.

Публикацията е редактирана (13-06-08 11:05)
Автор: admin   
Дата:   13-06-08 11:15

В условията на конкурса беше казано, че ще могат да гласуват всички автори. Това е точно така - могат да гласуват всички автори. Явно трябвше да ограничим гласуването по-стриктно, но се повлияхме от негативното ви отношение към ограниченията за гласуване в конкурса Лумикс.
Съветваме ви да оставите конкурса да приключи без повече глупости, защото противното не е в ползва на никого.
Ако някой иска да дарява награда, нека го обяви и направи след приключване на конкурса.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена