Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За tycoon
Автор: тьма   
Дата:   13-06-08 19:57

Ако бях на твое място, бих се отказала от участие в конкурса и бих си изтрила снимката, ще кажеш - не си и никога няма да бъдеш - може и така да е, но не бих написала подобна тема, като тази,която затвориха, и не бих призовавала по този начин да гласуват за мен

Никого не обвързвам с моето мнение[smile]

Re: За tycoon
Автор: tycoon   
Дата:   13-06-08 20:14

Така съм решил, така съм направил.
Я малко по-откровено да си поговорим. Изкуството ок, гласовете по агитки, приятелски кръгове и т.н.?

Я моля... морала не е спорт, Тъма.
Автор: asahi   
Дата:   13-06-08 20:17

Има сериозно количество потребители на сайта, които не са обвързани с никакви приятелски кръгове. Много от тях са и в топ 100. Едва ли биха се съгласили да ги слагаш под общ знаменател с кой да е.
Автор: PolarBear   
Дата:   13-06-08 20:24

Предлагам да не се пише повече в тази тема. Четете, но не пишете и нека потъва.

Защото най-неморалното е, че в нея се замесва името на човек, на когото стотици, а вероятно и хиляди тук във форума стискаме палци и се молим за кураж и късмет...а и се опитваме да помогнем по достоен начин.
Дата:   13-06-08 20:28

Днес и Charm ще ми цитира светото писание. Как се прави, как не се прави!

===
Автор: charm
Дата: 13-06-08 11:02

"И така, когато правиш милостиня, не тръби пред себе си, както правят лицемерите по синагогите и по улиците, за да бъдат похвалени от човеците. Истина ви казвам: Те са получили вече своята награда.
А когато ти правиш милостиня, нека лявата ти ръка не узнае какво прави дясната,за да става твоята милостиня в тайно; и твоят Отец, Който вижда в тайно, ще ти въздаде наяве." Еванг.от Матей 6:2-4 /Библията/

за мен всичко останало е показност....
===

Знам аз как се прави! А ти, Charm, освен да цитираш какво направи? Как изрази чувството си за справедливост?

Днес въобще МОРАЛЪТ излезе наяве
Дата:   13-06-08 20:29

PolarBear, подкрепям напълно, започва да ми става неудобно вече.
Автор: тьма   
Дата:   13-06-08 20:30

точно защото моралът не е спорт, не биваше да забъркваш конкурса/спорта/ с помощта и солидарността към един човек/морала/

Бих те уважавала, ако се откажеш от конкурса

няма да ти цитирам нито евангелието, нито корана - има правила на етичност и човечност, които нито една религия не би успяла да ти наложи, ако ти не си ги създал в себе си сам

Публикацията е редактирана (13-06-08 20:32)
Автор: nodoubt   
Дата:   13-06-08 20:31

и реши да пуснеш тема за да ни оведомиш ли [smilie11]

Автор: Safira   
Дата:   13-06-08 20:35

Автор: PolarBear
Дата: 13-06-08 20:24

Предлагам да не се пише повече в тази тема. Четете, но не пишете и нека потъва.

Защото най-неморалното е, че в нея се замесва името на човек, на когото стотици, а вероятно и хиляди тук във форума стискаме палци и се молим за кураж и късмет...а и се опитваме да помогнем по достоен начин.

може би най-доброто изказване в тази тема,а и изобщо по темата.и все пак именно заради споменатото име аз съм абсолютно за Tycoon.нищо лично...просто каузата и човека заради когото е каузата....заслужава и то още как.сега дали трябвало да се даде предишна награда или не...времето си минава...има доста неща,които я са наличност ,я не...изобщо има твърде много ако и в предвид.уважавам участниците,не искам да обидя никого,нямам и предпочитания.голяма радост е да спечелиш,но в случая колега и Човек,на когото и дължим много и заслужава се нуждае от помощ...

ще кажа само едно евала на праеториан за реакцията [smilie24]

с каквото мога ще помогна [smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   13-06-08 20:36

На Чарм на малкото и пръстче не можеш да стъпиш. А то е доста малко.
Автор: nox   
Дата:   13-06-08 20:40

Тъма, когато нещо е опорочено
ти давай мъдри съвети, всички давайте мъдри съвети, пък аз ще действам за да променя нещата.

Лека вечер на всички.
Днес съм адски разочарован от много хора.
Дата:   13-06-08 20:42

И за да не тънете в заблуда, NOX e профилът на жена ми.
Автор: Safira   
Дата:   13-06-08 20:48

излишно е според мен такива сравнения от рода на "еди кой си пък какво бил направил".всеки има мнение и правото да го изрази,както и определени възможности!не може да се упреква така грубовато.

самата кауза ,за която иде реч е твърде хубава ,за да се запълва форума с толкова обиди и жлъч.вярно е и,че това си е конкурс и наистина не е много честно да се апелира /дали, или,но все пак.../...и все пак...дано се дари,дано стане колкото се може по-бързо и по-ефективно [smilie24]

praetorian,tycoon [smilie24]

за Пенчо...иначе другото...манипулации,колкото искаш....в случая дано стане .

Автор: Apostol.Hristosov   
Дата:   13-06-08 20:55

Тази тема е затворена.
[smilie23]

(офф: тъма, всички много те обичаме, нали знаеш https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0050.gif)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена