Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотография на Аполонията (обръщение към собствениците на сайта)
Автор: ivodam   
Дата:   05-06-08 11:58

Всяка година ходя, както предполагам, много от вас, на Созополските празници на изкуствата – Аполония – в началото на септември месец. Вероятно и на вас ви е направило впечатление, че в кипежа и въртележката от изложби, представяния, концерти, филми и театър, книги, поезия, живопис, джаз и какво ли какво ли не, Фотографията не се представя по никакъв начин, и дето имат немците един лаф – по-скоро блести с отсъствието си. Това ми се струва, че не е редно и е сериозен пропуск.

В тази връзка имам питане-обръщение към собствениците на сайта Фото-Форум, които както е известно, имат претенции сайтът да е нещо като средище, център на фотографския живот у нас. Могат ли да се направят някакви постъпки от името и висотата на сайта, за достойно участие на фотографската общност в Созополския купон на изкуствата? Има ли желание за това, ме интересува преди всичко, конкретната форма и проява ще се намери, то е ясно. Това, че има други неща, като разни Фото-Ваканции, Фиести, Фестове и т.н., и също по морето, според мен не би трябвало да е пречка за определена активност и по отношение на най-силното и вълнуващо преживяване в културния живот на страната ни.
 Re: Фотография на Аполонията (обръщение към собствениците на сайта)
Автор: CanoniO   
Дата:   05-06-08 12:05

Аполония е най сухия, кичозен и ненужен фестивал в света....
Автор: navy   
Дата:   05-06-08 12:22

Отговора:

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=e64af8bb63982ab9d61a00bd4f119fff

Публикацията е редактирана (05-06-08 12:23)
Автор: J0R0   
Дата:   05-06-08 12:51

Иво, на тия разговори мястото им най-малко е във форума, където 100 човека ще кажат 100 различни неща, без никой от тях да се съобразява с основни парамерти -
1. Има ли желание в отсрещната страна за подобно сътрудничество
2. Има ли ресурс Фото Форум за такава изява
3. Какви са плановете и поетите вече ангажименти от страна на ФФ за изяви през есенния сезон
3. Има ли кой да финансира подобно начинание

...и куп други неизвестни...

Ако имаш някакви конструктивни предложения, можеш да използваш мейла за връзка.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена