Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте, имам една никонска светкавица YN685, която святка на най-силната степен, независимо от настройките. И в ръчен и в автоматичен режим - винаги преосветява.Някой ако е патил да каже, има ли смисъл да я ремонтирам, или направо да я изхвърля.
Имам една светкавица YN 685, която започна да преосветява независимо от настройките. Дали е в автоматичен или ръчен режим, няма значение. Снимката е абсолютно преосветена. Някой, който е патил да каже има ли смисъл да се ремонтира или да я изхвърлям.
Оригинална Никон-ска втора употреба е около 250-300лв. Понякога изпадат и по-евтини.
Особенно ако е за любителска употреба или като мен - ще стои в раницата за извънредни ситуации - по-добре оригинал. Никон имат сервиз в БГ, ако се наложи нещо.