Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Никонска светкавица
Автор: Божидар58   
Дата:   28-05-25 14:47

Здравейте, имам една никонска светкавица YN685, която святка на най-силната степен, независимо от настройките. И в ръчен и в автоматичен режим - винаги преосветява.Някой ако е патил да каже, има ли смисъл да я ремонтирам, или направо да я изхвърля.

Re: Никонска светкавица
Автор: Божидар58   
Дата:   28-05-25 14:51

Имам една светкавица YN 685, която започна да преосветява независимо от настройките. Дали е в автоматичен или ръчен режим, няма значение. Снимката е абсолютно преосветена. Някой, който е патил да каже има ли смисъл да се ремонтира или да я изхвърлям.

Публикацията е редактирана (29-05-25 19:30)
Автор: Synthy   
Дата:   29-05-25 13:55

Не е Никонска, а китайска (Yongnuo). Купи си нова.
Автор: Yonko_Rusev   
Дата:   29-05-25 14:40

Изхвърляйте я и си купете нова на Profoto и приключвате драмата! Поздрави!
Автор: ilcoin   
Дата:   30-05-25 08:50

Оригинална Никон-ска втора употреба е около 250-300лв. Понякога изпадат и по-евтини.

Особенно ако е за любителска употреба или като мен - ще стои в раницата за извънредни ситуации - по-добре оригинал. Никон имат сервиз в БГ, ако се наложи нещо.
Автор: Джъмбо   
Дата:   30-05-25 11:18

Йонко... идеята ти може да е по-скъпа от камерата на човека, нидей така с лошо... плюс това гледам конкретния модел не го кОпОват много [smilie18]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.