Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Запаметени настройки Sony A6700
Автор: vankicha   
Дата:   25-05-25 20:50

Здравейте.Търся човек от Варна запознат със сони А6700 и по-точно със запаметяването на настройки.Искам да запаметя 3 режима - портрет,нощен и спорт.Гледах разни клипчета,но не се справям.Ходих във фотосинезис от където го купих,направиха настройките,но не успяха да ги запаметят.Ще съм благодарен ако някой го е правил да ми отдели 15 минуи.Почерпката от мен.

Отговори на това съобщение
 Re: Запаметени настройки Sony A6700
Автор: A03   
Дата:   25-05-25 21:03

Мале човеко колко много пари си дал за това тамагочи! Чети описанието ,никой дори и в магазина няма да ти свърши работа те са същите тъпоъгълници като по форумите ! Ръчкай смело, все пак е в гаранция по зле от Сони няма да стане ! Инак за какво ти е тамагочи със собствено мнение ТИ си фотографа не ТО!!

Публикацията е редактирана (25-05-25 21:05)

Автор: asahi   
Дата:   25-05-25 21:11

Ама като не става цъкай си с телефона. Не е срамно.

Автор: A03   
Дата:   25-05-25 21:18

"" Ама като не става цъкай си с телефона. Не е срамно. "" Ми не иска неще ,както не можеш да ме накараш да слушам Daft Punk на компютъра при положение че го имам на плоча !Щом е дал пари като за БМВ 320 явно има мерак !Цъкай ти.

Автор: Yog   
Дата:   26-05-25 14:56

@vankicha
Това беше досадно, спомням си аз. Моите не се запаметяваха, защото не бях сложил камерата на М преди да ги запаметя. (Или поне така си мисля). Та:
1. Слагаш основната врътка (с режимите) на М. Настройваш това, което искаш да запаметиш (като скорост на затвора, бленда, ISO и т.н.) и отиваш в менюто на камерата
2. В менюто избираш онова, дето е с картинката на фотоапаратче. Моята камера е на англисйки и менюто се казва Shooting. Там отиваш на опция 4 (на мен ми е Shooting Mode). Oт там отиваш на второто подменю (на мен ми е Camera Set. Memory). Там ще ги видиш отгоре, като табчета, слотовете за запаметяване на настройки. Моите са 1, 2, 3 и след това М1, М2, М3 и М4. Тия М са за настройки запаметени на картата с памет и никога не съм ги ползвал. Аз съм запаметил само един "нощен" режим с бавен затвор и отворена бленда на 1 и като сложа голямата врътка там, си застава на тези настройки. Т.е. работи.

Автор: vankicha   
Дата:   03-06-25 18:17

Благодара ти Yog

Автор: seymour_sz   
Дата:   04-06-25 00:19

Бре, то това Сони си иска висше образование, за да настроиш отделните режими :-) Аз с Олимпуса направо съм помилван от Бога :-)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »