Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Никсън - нека ти обясня...
Правиш снимка. Разпечатваш я.
Най-добре на хАртия.
Отиваш в кухнята и забъркваш сос.
След това, теглиш една майна на всички фотошописти у форума, хващаш соса и започваш да го нанасяш върху снимката.
Като приключиш с нанасянето, навиваш снимката като палачинка и я изяждаш...
Rolleiflex2005 - шегувам се
Дай повече инфо, моля - какво наричаш сосретуш?
Според мен този тип ретуш е безвъзвратно загинал от практическаи икономическа гледна точка. Най вероятно би намерил приложение в някои свери на изкуството. Аз бих го наредил до
Гум Бихромата и Циянотипията въпреки, че е метод за постобработка, а не мотод за получаване на изображение.
Бих се пробвал ако намеря материали за целта, не 4е съм много сръчен в рисуването даже съм скаран но не пречи да омажа нещата тотално
не си четкайте езиците. борис георгиев известен варненски художник е рисувал на тази основа.
аз също рисувам с тази стара техника / от съществуването на фотографията/ от 40 г. портрети и картини..
най- важно е крайния резултат. всеки клиент за каквото и да е ще ви го каже.
текстурата на матовата бромфотохартия не може да се постигне с никоя друга.
но това е само 30 процента, останалото трябва да се рисува
/който го може, но се броят на пръсти/.
щом не го можете, не плюйте тези които го могат.
не си четкайте езиците. борис георгиев известен варненски художник е рисувал на тази основа.
аз също рисувам с тази стара техника / от съществуването на фотографията/ от 40 г. портрети и картини..
най- важно е крайния резултат. всеки клиент за каквото и да е ще ви го каже.
текстурата на матовата бромфотохартия не може да се постигне с никоя друга.
но това е само 30 процента, останалото трябва да се рисува
/който го може, но се броят на пръсти/.
щом не го можете, не плюйте тези които го могат.