Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте, искам да попитам кой от двата
апарата е по-добър, тъй като се двоумя. И двата са много популярни и казват, че Sony е еквивалент на Canon. Просто искам обективно мнение, тъй като не разбирам. С IPhone 15 Pro съм и не съм доволна. Не съм професионалист, трябва ми за обща фотография
Донякъде са съпоставими, въпреки че Канон-а е доста по-нов и е накичен с разни маркетингови джаджи и технологии. А Сони-то има едно важно предимство - има електронен визьор, Канончето няма...
Още един глас за Сони (не казвам, че Канона е лош), но визьора, както в слънчев ден, така и при нощни снимки е огромно предимство. Обекетива на ЦАЙС също е добър за размерите си.
> Здравейте, искам да попитам кой от
> двата
> апарата е по-добър, тъй като се
> двоумя. И двата са много популярни
> и казват, че Sony е еквивалент на Canon.
Никой от двата не е лош, но така и така сте се насочили към тая ниша, погледнете този модел.
Има визьор и подвижен екран, освен това е с 5 пъти оптичен зуум с което превъзхожда другите варианти. 24-120мм екв, f/1.8-2.8.