Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Понеже не успях да намеря информация във форума за читав сервиз/човек, който ремонтира техника канон - дайте едно рамо със съвет :) Имам едно тяло 250д с проблем с фокусните точки, които не светят добре във визьора. Възможности като пращане в чужбина или "продавай го за части" не са ми вариант. Пък и е добре да се знае добър канон сервиз все пак.
Да, Зентекс имаше супер обслужване - надеждност, бързина, коректност. Да почива в мир човека. Ползвал съм услугите точно за наместване на фокус скрийн преди време на едно 600Д, както и за периодично почистване на матрица и фокус скрийн.
Относно ПАН сервиз - преди няколко месеца оставих Canon 5D MK II за същата процедура. Не се справиха добре от първия път и се наложи да връщам за повторен опит. Даже ми се обаждаха, че едва ли не трябвало да съм доволен от услугата им, защото тялото било дърто, толкова позволявало да се изчисти... след втория опит беше малко по-добре. За тази услуга платих 40лв. и две седмици чакане.
Виждал съм канонски обективи след ремонт в Пан сервиз. Никога не бих дал техниката си там. Моят съвет е да ползваш някой от сервизните ценрове на Канон в Европа (Canon Professional Services). На времето многократно съм ползвал такава услуга в Щатите и цената беше съвсем приемлива.
Ресетва ли тялото? Щото като влезеш в някой режим като AI Servo или кой знае какъв спират да работят по очаквания начин. Пък като не става, карай на централна точка с прекадриране ако виждаш долу потвърждението или на лайф вю.
За София - ДигиСервиз
За Варна - service-ivanov.com
Аз не бих губил време, нерви и пари за такъв или какъвто и да ремонт, особено на работеща техника. Ако е качествен, няма да си струва парите. Ако е евтин, няма да си струва нервите.