Автор: d_ave
Дата: 22-03-11 22:08
hemilio, не съм го измислил, а човека сам си го е казал - за начало ще вземе нещо по-слабо, а след това ще сменя. да, ама така трябва да набутва пари и в слаби обективи, което от една страна води до загуба на средства, от друга страна е свързано с неудовлетворение при лоши резултати. знам го от опит - система не съм сменял (въпреки, че почти всеки път като не се получи нещо, което искам, първото е да обвиня Канон, ама след това си сядам на гъза и търся грешката в мене си), но минах през не знам колко на брой обективи, докато се спра на нещо, което ми харесва.
а иначе предвид цената на Д7000, препоръчах да не сменя системата и поради финансови причини - разликата между 40Д и Д7000 в момента е необосновано голяма - да, признавам, Д7000 е много добро тяло, но не е чак толкова добро, като се вземе предвид и нуджата след това и от обективи.
не че съм големия защитник на Канон, просто изразявам мнение:) Никон ако можеше да снима и с ръчнофокусни обективи и ако не бях натрупал толкова канонска техника, и аз щях доста да се замисля за смяна на системата, просто за да видя какво е да снимаш с Никон:)
|
|