Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
I have contacted Canon support about this and was able to stump the guy I talked with. If you put the camera in Live View mode, the auto ISO works just like you would expect it to in full manual mode. You have to have something turned on in the menus for this to work although I can't remember what it is right now. It doen't make since to me that it would default to ISO 400 when not in Live View mode though, I do Aerial Video and Photography from R/C Helicopters and I would love to be able to use auto ISO in manual mode without the camera being in Live View mode. Live View mode sucks for still pictures if you need auto focus and the ability to shoot in continuous mode.
Та в снимане през ЛВ авто-исото си работи в М режим (проверих ). Логично след като след последния ъпдейт на фирмуера апаратът може да снима видео в М режим със активно авто-исо. САПУНЕРКА
Защо не работи и при нормално снимане без ЛВ? Някакви предположения? Моята версия е за много първобитен софт във фотоапарата
pc_genius, някои вече наричат този режим TAv. Иначе изключваш авто-исото и пак си на пълен ръчен. Никон, отдавна имат такъв М с авто-исо. На мен лично би ми било от полза авто-исо в М режим при дебнене на патки край рекичката. Разчитам само на случайни срещи с пернатите и не мога предварително да си настройвам параметрите. Не знам кое и откъде ше изкочи
Малко доуточнение. За да работи авто-исото в М режим , трябва в настройките на ЛВ да се зададе видео визуализация. Иначе не става Така и меренето е ограничено на усреднено за целия кадър.