Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Предвид цената на този риг... едва ли някой тук се е занимавал с него. Един от контактите ми във фликър продава такъв, малко по-евтино, ако случайно търсиш да купуваш. Но е пак е в щатите и сигурно ще има зловещи цени за доставка.
http://orlandoech.com/blog/archives/for-sale-my-automotive-rig
доколкото някъде бях чел се задава доста затворена бленда, слагат се НД филтри и се сваля времето за експонация. през това време колата се движи бавно, а размазването на фона се получава подобно на движение с голяма скорост заради дългата експонация.
Това са вакуум дръжки за пренасяне на стъкла. Издържат около 40кг и струват няколко лева.
Примерно с 3 такива с дъги ръмена закрепени на тях и да се събират в глава от статив... незнам :) никой ли не обича на експериментира
Аз съм експериментирал с такива вече. Още не съм ги изхвърлил, а трябва. В началото не смятах, че ще бъда един от хората, които ще потвърдят, че тези вендузи са боклук.
BotsRevenge , малко или много това на тебе ти е професия и всяка инвестиция се изплаща. За един любител като мене сума от над 1000лв за подобно обурудване е безмислена..
Защо искаш да ги изхвърлиш? Какво се е/не е получило с тях?
Искам да ги изхвърля, защото никога не можеш да си сигурен в каква степен са хванали тези вендузи. Може да се държат на последната си дума, може някоя прашинка да допуска малко въздух да влиза под вендузата. Никога не знаеш кога ще изпусне това нещо. Щракваш дръжката и това хване, колкото хване.
На мен няколко пъти са ми изпускали вендузите и добре, че държах презрамката на апарата и не го оставих да се размаже на земята.
Ненадеждни са.
ПС
А въпроса за изплащането на тази инвестиция в България... да не говоря.
ПС2
Тези вендузи са по 13лв едната. Дали ще ги хванеш докато ги изхвърлям през прозореца или ще си купиш е все едно.
Не съм заинтересован от този тип фотография, но ми стана любопитно, дали вместо тези вендузи не може да се използват от магнитните багажници за ски. Доколкот знам са надеждни до скорост от 60-70 км/ч. Може и да говоря глупости, понеже пак казвам незнам как се правят такива снимки
Не мога да ти кажа. Според мен има опасност да се надере боята на колата и да се получат ясно отличими вдлъбнатини. Добре е тежестта да се разпределя на по-голяма площ.
Май е по-добре да се вложат парите в долълнително оборудване от колкото да се инвестира в тези стойки. Докато дойдат до Бг ще станат 2000лв
BotsRevenge пробвай да продаваш за сток агенциите, може да има смисъл. Иначе в Бг незнам въобще кой купува. Тука са научени да дърпат всичко от интернет и да не плащат.